Bookmarks

    Μπορεί η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας να γνώρισε την ήττα  το απόγευμα της Τετάρτης (6/10) στο τελευταίο φιλικό τεστ, πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τη Βουλγαρική Μπερόε με σκορ (65-62) αλλά το μόνο σίγουρο είναι το ότι ο τεχνικός της Γιάννης Τζήμας έβγαλε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.

    Συμπεράσματα τα οποία έχουν να κάνουν κυρίως μ την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του, λίγα 24ωρα πριν από το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του πρωταθλήματος με το Λαύριο στο “Αλεξάνδρα Δήμογλου”, στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου (10/10). Πάντως με την απόδοση τους στα τρία πρώτα δεκάλεπτα οι παίκτες του Γιάννη Τζήμα προβλημάτισαν. Η ομάδα της Ένωσης απέναντι στη Βουλγαρική Μπερόε ήταν καλή μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπου με ένα σερί 10-2, πλησίασε στο σκορ στο 53-57.

    Τα δεκάλεπτα ήταν: 11-19, 25-36, 41-55, 62-65.

    Δεν χωράει αμφιβολία ότι ο Ταπούτος ήταν ο καλύτερος παίκτης για την ομάδα του Γιάννη Τζήμα. Δεν έπαιξε καθόλου ο Τζόουνς που όπως όλα δείχνουν θα αοτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Καβάλας. Σε ότι έχει να κάνει με το κομμάτι των μεταγραφών και της ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού, να τονίσουμε ότι η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας οδεύει για μια πολύ σπουδαία μεταγραφή. Ο παίκτης μάλιστα είναι γνώστης του Ελληνικού  πρωταθλήματος. Και αυτό γιατί φήμες αναφέρουν ότι έχει γίνει πρόταση στον Καρλ Ίνγκλις που πέρσι φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο Καναδός καλαθοσφαιριστής γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 1981, έχει ύψος 1μ.96 και αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3». Έχει πλούσιο βιογραφικό σε Ευρωπαϊκές ομάδες.


    Comments are closed.