Bookmarks

    Στο Διεθνές βαθμολογούμενο πρωτάθλημα της Σερβίας (G1 Serbia Open) στο Βελιγράδι που πραγματοποιήθηκε στα τέλη της προηγούμνεης εβδομάδας, έλαβε μέρος ο προπονητής του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας Χάρης Παλτόγλου, μετά την επιλογή του, ως προπονητής στην ομάδα επίλεκτων αθλητών Βόρειας Ελλάδας ΕΤΑΒΕ).

     

    Μάλιστα να σημειώσουμε ότι στην συγκεκριμένη μεγάλη επιτυχία έρχεται να προστεθεί και η συμμετοχή του πρωταθλητή του ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας Παναγιώτη Συσούρκα στο διεθνές βαθμολογούμενο πρωτάθλημα της Σερβίας και ειδικότερα στην κατηγορία εφήβων έως -59 kg, ύστερα απο την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην γενική κατάταξη της ΕΤΑΒΕ. Ένα διεθνές πρωτάθλημα το οποίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία με την συμμετοχή 1.400 αθλητών και αθλητριών, από 315 ομάδες προερχόμενες από 52 διαφορετικά κράτη, από ολόκληρο τον κόσμο.

     

    Οι δηλώσεις του Χάρη Παλτόγλου

     

    Από την πλευρά του μάλιστα ο προπονητής του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας Χάρης Παλτόγλου, μετά την επιλογή του, ως προπονητής στην ομάδα επίλεκτων αθλητών Βόρειας Ελλάδας ΕΕΤΑΒΕ) έκανε δηλώσεις και για τα νέα του καθήκοντα του, σημείωσε τα εξής:

     

     

    – “Είναι μεγάλη μου χαρά και ιδιαίτερη τιμή η πρόταση της διοίκησης της ΕΤΑΒΕ να αναλάβω τη θέση του προπονητή κλιμακίου της ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδος. Είμαι χαρούμενος καθώς η προσφορά στον αθλητισμό είναι για μένα τρόπος ζωής και τολμώ να πω στόχος ζωής. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να κρατήσουμε τον Καβαλιώτικο αθλητισμό και συγκεκριμένα το άθλημα του TAEKBONTO ψηλά όπως του αξίζει. Επιτυχία θα είναι να δω ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή από τα νέα παιδιά καθώς και ακόμα περισσότερες διακρίσεις σε πανελλαδικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο. Η αγάπη για αυτό που κάνουμε σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά θα φέρουν τα ποθητά αποτελέσματα. Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση της ΕΤΑΒΕ για την πρόταση”.

    Comments are closed.