Bookmarks

    “Καζάνι που βράζει” είναι ο Α.Ο.Κ. και πολλά είναι τα παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων με το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας να κάνει λόγο για σοβαρότατα λάθη λόγω ξεκάθαρης έλλειψης γνώσεων που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα εις βάρος των “Αργοναυτών.

     

    Η ανακοίνωση του Α.Ο. Καβάλα


    Μάλιστα το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Καβάλα εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση σε βάρος της διαιτησίας που ανήκει στην Ε.Π.Σ. Λάρισας και στην οποία σημειώνονται τα εξής:

    – “Είναι η πρώτη φορά που διαμαρτυρόμαστε για την διαιτησία και θέλουμε να πιστεύουμε πως είναι και η τελευταία. Στον αγώνα Ηρακλής Αμπελοκήπων – Α.Ο. Καβάλα η κ.Τσιοφλίκη ναι μεν δεν είχε κακές προθέσεις αλλά υπέπεσε σε σοβαρότατα λάθη λόγω ξεκάθαρης έλλειψης γνώσεων που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα εις βάρος της ομάδος μας. Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην ξανά συμβούν ανάλογα περιστατικά που αδικούν τις ομάδες και το επίπεδο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
    Σε ότι αφορά την ενέργεια συγκεκριμένου παράγοντα του Ηρακλή Αμπελοκήπων που χτύπησε ποδοσφαιριστή μας, εκφράζουμε την λύπη μας για την απαράδεκτη ενέργεια του που θυμίζει άλλες εποχές και ουδεμία σχέση έχει με το ποδόσφαιρο που υπηρετούμε και το επίπεδο φιλοξενίας για το οποίο φημίζεται ο σύλλογος μας”.

    Comments are closed.