Bookmarks

    Κάλεσμα στους καβαλιώτες φιλάθλους να δώσουν δυναμική παρουσία στο μεγάλο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής (11/10) κόντρα στον Άρη στο “Ανθή Καραγιάννη” κάνει η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. μέσα από το δελτίο τύπου που εξέδωσε.

    Στο σχετικό δελτίο τύπου παράλληλα σημειώνεται ότι οι τιμές των εισιτηρίων θα παραμείνουν ως έχουν (10€ για τους άντρες και 5€ για τις γυναίκες. Εκδοτήρια θα λειτουργήσουν στις θύρες 6, 2 και 11 (φιλοξενούμενοι) ενώ παράλληλα θα διατίθενται για τελευταία μέρα και κάρτες διαρκείας.

    Το δελτίο τύπου της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. ναφέρει τα εξής:

    -”H διοικούσα επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει πως για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Άρη, οι τιμές των εισιτηρίων θα παραμείνουν ως έχουν (10€ για τους άντρες και 5€ για τις γυναίκες). Εκδοτήρια θα λειτουργήσουν στις θύρες 6, 2 και 11 (φιλοξενούμενοι) ενώ παράλληλα θα διατίθενται για τελευταία μέρα και κάρτες διαρκείας. Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο μας να αποτελέσει των δωδέκατο παίκτη με το γνωστό φίλαθλο πνεύμα που τον διακρίνει και είμαστε σίγουροι πως θα γίνει ένας αγώνας-γιορτή για το ποδόσφαιρο ανάμεσα σε 2 ιστορικές ομάδες με κοινούς στόχους”. 

    Comments are closed.