Bookmarks

    Μπαίνει στην αφετηρία το ερχόμενο Σάββατο (10/10) το νέο πρωτάθλημα της BasketLeague περιόδου 2015-16 με την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος να έχει κληρωθεί να υποδεχθεί το Λαύριο στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας “Αλεξάνδρα Δήμογλου”.

    Ένα παιχνίδι το οποίο έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα με την προετοιμασία της Ένωσης να έχει μπει στο τελευταίο στάδιο. Πάντως το σίγουρο είναι ότι ο προπονητής της, Γιάννης Τζήμας το απόγευμα της Τρίτης (6/10) θα έχει τη δυνατότητα να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα στο δυνατό φιλικό που θα δώσει η ομάδα της Ένωσης και η οποία θα αντιμετωπίσει στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου” την Βουλγάρικη BC Beroe. Ένα φιλικό με είσοδο ελεύθερη και το οποίο έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 5 και μισή το απόγευμα.


    1η  αγωνιστική της BasketLeague

    Aναλυτικά τα ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της BasketLeague περιόδου είναι τα εξής:

    Ρέθυμνο-Απόλλων Πάτρας

    Ολυμπιακός-Κολοσσός

    Άρης-Παναθηναϊκός

    Κηφισιά-Αρκαδικός

    ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

    Καβάλα-Λαύριο

    Κόροιβος-ΤρίκαλαΦίλαθλοι 

    Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στο σχετικό δελτίο που εξέδωσε τονίζει ότι, επιστρέφει δυναμικά στην Α1

    «Κλείστε» θέση στην κερκίδα και: ‐Ζήστε αξέχαστες μοναδικές στιγμές μεγάλων συγκινήσεων! ‐Απολαύστε το θέαμα που προσφέρουν οι πρωταγωνιστές του Μπάσκετ! ‐Κερδίστε τον τίτλο του «πολυτιμότερου παίκτη» με την υποστήριξή σας στην ομάδα που  μας κάνει υπερήφανους! Προμηθευτείτε Εισιτήρια Διαρκείας και εκδώστε την Εθνική Κάρτα Φιλάθλου.

    Εισιτήρια Διαρκείας

    Είναι ‘’ηλεκτρονικά’’ και η ‘’θέση’’ τηρείται αυστηρά. Ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες (Πρωτάθλημα, Play Offs, Κύπελλο, Φιλικά). Ισχύει δυνατότητα αγοράς των εισιτηρίων με πιστωτική ή χρεωστική τραπεζική  κάρτα.  Τιμές: VIP 400€ ΠΡΑΣΙΝΑ  170€ ΚΙΤΡΙΝΑ  150€ ΛΕΥΚΑ  120€ ΜΠΛΕ  100€ ΚΟΚΚΙΝΑ  70€     Εκπτώσεις Οι περυσινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν έκπτωση 10%. Τα οικογενειακά έχουν έκπτωση 10% ενώ παιδιά μικρότερα των 10 ετών, εφόσον  καταλαμβάνουν θέση, έχουν έκπτωση 50%.  Σωματεία‐Σύλλογοι που προμηθεύονται περισσότερα των είκοσι (20) εισιτηρίων  διαρκείας έχουν έκπτωση 10%.

    Εθνική κάρτα φιλάθλου

    Σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο , είναι υποχρεωτική και ισχύει για 2 χρόνια για  όλα τα γήπεδα της χώρας. Για την έκδοσή της απαιτείται να προσκομιστούν στα γραφεία της «Ένωσης»

    Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άδεια διαμονής.

    Φωτογραφία τύπου διαβατηρίου.

    Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.)   και να καταβληθεί το ποσό των 2€.   Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία της «Ένωσης» στο Δ.Α.Κ., τηλέφωνο: 2510 232.422.

    Comments are closed.