Bookmarks

    Για πρώτη φόρα η Καβάλα θα φιλοξενήσει το Πανελλήνιο ανοιχτό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ μικρών ηλικιών. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (17-18//10) στο γυμναστήριο του 6ου Λυκείου και θα λάβουν μέρος αθλητές και αθλήτριες των κατηγοριών -10, -12, -15, -18 και -21 ετών.

    Την πρώτη ημέρα οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 8.30 το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 8 το βράδυ, ενώ τη δεύτερη μέρα θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί. Η αυλαία θα πέσει το απόγευμα με την τελετή λήξης και τις απονομές των επάθλων. Από τον ΑΣΕΑ Καβάλας θα αγωνιστούν περίπου 25 αθλητές και αθλήτριες ενώ συνολικά οι συμμετοχές αναμένεται να φτάσουν τις 160.

    Ειδικότερα να τονίσουμε ότι η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. – Τοπική Επιτροπή B. Ελλάδας, σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας και τον ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ, διοργανώνει το Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καβάλας 2015 στις κατηγορίες Νέων Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων, Παμπαίδων – Παγκορασίδων, Μίνι Παμπαίδων – Παγκορασίδων.

    Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο Γυμναστήριο του 6ου Λυκείου Καβάλας, στις 17 και 18 Οκτωβρίου 2015.

    Η κλήρωση των αγώνων πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τρίτη στα Γραφεία της Τ.Ε. Β. Ελλάδας- ΕΦΟΕΠΑ, ενώ να τονιστεί ότι για κάθε αθλητή – αθλήτρια το παράβολο συμμετοχής είναι 25€. Το συνολικό ποσό παραβόλων ανά σωματείο από τις αντίστοιχες δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθεί μέχρι την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015 στο λογαριασμό G R 1 4 0 1 1 0 0 8 0 0 0 0 0 0 / 0 8 0 4 8 1 0 3 3 3 0 Εθνική Τράπεζα ή στα γραφεία της Τοπικής Επιτροπής Β. Ελλάδας, Κτήριο 1 ΔΕΘ, Θεσσαλονίκη.

    Θα γίνουν τα αγωνίσματα απλό ατομικό σε όλες τις κατηγορίες. Ελάχιστος αριθμός δηλώσεων συμμετοχής ανά κατηγορία είναι οκτώ (8) και στην έναρξη των αγώνων έξι (6). Στους πρώτους θα απονεμηθεί Κύπελλο, στους 1ους, 2ους και 3ους δίπλωμα και μετάλλιο.

    Δε θα γίνουν δεκτές δηλώσεις που δεν συνοδεύονται από παράβολο συμμετοχής. Η απόδειξη κατάθεσης παραβόλων πρέπει να αποσταλεί με fax στο 2310237108, γραφείο της Τοπικής Επιτροπής, όπου θα αναγράφονται επάνω χειρόγραφα τα ονόματα των αθλητών – τριών για τους οποίους έγινε η κατάθεση του παραβόλου. Σε περίπτωση ακύρωσης μίας ή περισσοτέρων συμμετοχών τα σωματεία θα πρέπει να στείλουν έγγραφο που να πιστοποιεί τις παραπάνω ακυρώσεις στο mail της Τοπικής Επιτροπής This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

    Το πρόγραμμα και τα ωράρια των αγώνων θα ανακοινωθούν έγκαιρα στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Για την καταρχήν ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με τον προγραμματισμό άφιξης και αναχώρησης τους, οι αγώνες θα αρχίσουν το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στις 08.30π.μ. και η λήξη τους υπολογίζεται την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 7.00 μ.μ. Σημειώνεται ότι η το πρόγραμμα των αγώνων εξαρτάται απόλυτα από τον αριθμό συμμετοχών ανά κατηγορία και συνολικά.

    Πληροφορίες: Γραμματεία της Τ.Ε. Β. Ελλάδας, κ. Τσίπου Μαρία, τηλέφωνο 2310-237.108.

    Comments are closed.