Bookmarks

    Αποφασισμένη να μην χαριστεί σε οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν είναι διατεθειμένος να σεβαστεί την ιστορία του Α.Ο.Κ. και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του, υπό εξέλιξη πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, είναι η Διοικούσα Επιτροπή των “Αργοναυτών” μετά τη νέα βαθμολογική απώλεια (0-0) με αντίπαλο τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου και μάλιστα στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”.

    Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι η Διοικούσα Επιτροπή της Καβάλας είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη από το μετριότατο αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν στο Κυριακάτικο παιχνίδι κάποιοι παίκτες από τους οποίους όλοι περίμεναν στον περισσότερα, αλλά και στον συγκεκριμένο παιχνίδι μάλλον απογοήτευσαν και δεν απέδωσαν σε καμία περίπτωση τα αναμενόμενα, όπως βέβαια και σε κάποια άλλα που προηγήθηκαν.

    Το μαχαίρι στο κόκαλο”

    Πάντως πληροφορίες μας, αναφέρουν ότι πρόθεση της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. αλλά και των μελών της τεχνικής ηγεσίας, είναι να μπει “το μαχαίρι στο κόκαλο”, προκειμένου να προστατευτούν τα συμφέροντα της ομάδας, τώρα που το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας βρίσκεται στην αρχή του. Άλλωστε με την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ο Α.Ο.Κ. έχει συγκεντρώσει μόλις 8 βαθμούς και βρίσκεται στο -7 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του Άρη.

    Σκέφτονται ακόμη και “καμπάνες”

    Μάλιστα να σημειώσουμε ότι οι ιθύνοντες των “Αργοναυτών” σκέφτονται άμεσα να πάρουν μέτρα και να ρίξουν και “καμπάνες”, σε κάποιους ποδοσφαιριστές με τη μορφή χρηματικών προστίμων προκειμένου να συνετιστούν αφού κάποια πράγματα άρχισαν όχι μόνο να μην αρέσουν αλλά να δημιουργούν και έντονο προβληματισμό. Πληροφορίες της ίδια ώρα αναφέρουν ότι, για να μην παραγίνει το κακό και στην περίπτωση που κάποιοι ποδοσφαιριστές της Καβάλας δεν αλλάξουν νοοτροπία και δεν προσαρμοστούν στις αγωνιστικές απαιτήσεις της ομάδας, τότε δεν αποκλείεται να έχουμε και λύσεις συνεργασίας παρά το ότι είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος.

    Comments are closed.