Bookmarks

    Με πολλές ελλείψεις όπως όλα δείχνουν θα παραταχθεί την Κυριακή (18/10) στις 4 το απόγευμα ο Α.Ο.Κ. στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι που θα δώσει στην έδρα του Ηρακλή Αμπελοκήπων για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και ειδικότερα για την 4η αγωνιστική.

    Και αυτό γιατί ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης δικαιολογημένα αισθάνεται “πονοκεφάλους” από τα προβλήματα των τραυματισμών που αντιμετωπίζουν τέσσερις (4) ποδοσφαιριστές από τον βασικό “κορμό” του Α.Ο.Κ.. Ένα από αυτά έχει να κάνει ε την ελαφρά θλάση στον δικέφαλο που υπέστη ο Χάρης Παππάς στον αγώνα με τον Απόλλων Κρύας Βρύσης και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Στο ιατρικό απουσιολόγιο της ομάδας υπάρχει επίσης το όνομα του Αλέξανδρου Μπρατσιάνι ο οποίος νοιώθει ενοχλήσεις το πόδι ενώ πρόβλημα με τον ώμο του αντιμετωπίζει και ο έτερος επιθετικός Θανάσης Κανούλας, ο οποίος ολύ δύσκολα θα προλάβει να αποθεραπευτεί για να τον υπολογίζει ο Κώστας Ανυφαντάκης, για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση. Τέλος να αναφέρουμε ότι πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Μιχάλης Μπαντάνης ο οποίος στις τελευταίες προπονήσεις ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αλλά όπως όα δείχνουν θα είναι στη διάθεση του Κώστα Ανυφαντάκη.

    Μόνος στόχος είναι η νίκη

    Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι μοναδικός στόχος για τους “Αργοναύτες” στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων είναι η κατάκτηση της νίκης προκειμένου η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη να διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

    Comments are closed.