Bookmarks

    Ο αθλητής του ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας Παναγιώτης Συσούρκας θα συμμετέχει ως μέλος, στην Επίλεκτη ομάδας Εφήβων της Ένωσης ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Βορ. Ελλαδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) στο βαθμολογούμενο πρωτάθλημα της Σερβίας G1 Serbia Open που θα διεξαχθεί στις 10 & 11 Οκτωβρίου. Αυτά γίνονται γνωστά μέσα από το δελτίο τύπου που έστειλε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ο ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας και στο οποίο δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

    Το δελτίο τύπου

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου του ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, αναφέρει τα εξής:

    – “To Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας,είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μία ακόμη μεγάλη επιτυχία για το σύλλογο και για τον καβαλιώτικο αθλητισμό. Ειδικότερα να τονίσουμε ότι αθλητής μα; Παναγιώτης Συσούρκας θα συμμετέχει ως μέλος, στην Επίλεκτη ομάδας Εφήβων της Ένωσης ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Βορ. Ελλαδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) στο βαθμολογούμενο πρωτάθλημα της Σερβίας G1 Serbia Open που θα διεξαχθεί στις 10 & 11 Οκτωβρίου.

    Να σημειωθεί ότι κάθε χρόνο η Ε.ΤΑ.Β.Ε. καταρτίζει ομάδα επίλεκτων αθλητών με βάση τις επιδόσεις των αθλητών κατά την προηγούμενη περίοδο, διοργανώνουν γι’ αυτούς ειδικές προπονήσεις και αποστολές σε διεθνή πρωταθλήματα. Οι πρώτοι στην βαθμολογία κάθε κατηγορίας απαρτίζουν την Ομάδα Επίλεκτων, έτσι ο Παναγιώτης Συσούρκας με την πρωτιά στην κατηγορία του, βρίσκεται στους Επίλεκτους της Ένωσης ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Ελλαδος. Ο προπονητής του συλλόγου Θεοχάρης Παλτόγλου με τις γνώσεις, το πάθος και την επιμονή του σε συνδυασμό με την επίπονη δουλειά και την θέληση των αθλητών έχουν φέρει τον ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας στις πρώτες θέσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο. Ο στόχος του προπονητή είναι οι επιτυχίες και του, ευ αγωνίζεσθαι των αθλητών του και εκ του αποτελέσματος ο στόχος κατακτάται κάθε χρόνο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή μας Παναγιώτη Συσούρκα που κατάφερε να γίνει μέλος της Ομάδα Επίλεκτων και να μας κάνει όλους περήφανους. Πάντα επιτυχίες”.

    Comments are closed.