Bookmarks

    Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και ο Α.Ο.Κ. στο τελευταίο φιλικό που έδωσε στο Κοκκινόχωμα, έδειξε ότι είναι σχεδόν έτοιμος για την πρεμιέρα με τον Έβρο Σουφλίου.

    Και αυτό γιατί οι παίκτες της Καβάλας, παρά το μέτριο πρόσωπο που έδειξαν στο α’ μέρος κόντρα στο Βυζάντιο, στην επανάληξη οι “Αργοναύτες” κυριάρχησαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του αγωνιστικού χώρου και με βάση της ευκαιρίες που έχασαν και το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν, άξιζαν το νικηφόρο αποτέλεσμα. Είναι γεγονός ότι οι “Αργοναύτες” στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ξεδίπλωσαν τις περισσότερες αρετές τους κυρίως στον επιθετικό τομέα τις οποίες ωστόσο δεν αξιοποίησαν όσο έπρεπε.

    Ικανοποίηση από πλευράς του Κώστα Ανυφαντάκη

    Το γεγονός αυτό μάλιστα, δηλαδή τηε καλής εμφάνισης του Α.Ο.Κ. στο β’ μέρος του αγώνα μέσα στο Κοκκινόχωμα, προκάλεσε δικαιολογημένα την ικανοποίηση του προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη. Μία ικανοποίηση την οποία δεν έκρυψε μάλιστα στις δηλώσεις τις οποίες έκανε μετά την ολοκλήρωση του λικού με το Βυζάντιο. Ο ίδιος μάλιστα σημείωσε ότι ο Α.Ο.Κ., είναι σχεδόν έτοιμος για την πρεμιέρα μετά από δύο εβδομάδες, ενώ υπογράμμισε ότι στο διάστημα αυτό μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις, με τους συνεργάτες τους, θα επιχειρήσουν να διορθώσουν κάποιες αδυναμίες οι οποίες και έχεουν εντοπιστεί. Παράλλημα ο Κώστας Ανυφαντάκης, υπογράμμισε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του και καταλήγοντας είπε, ότι την μεταγραφική περίοδο που διανύουμε δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή στον σύλλογο.

    Χωρίς φιλικό μέχρι την πρεμιέρα για τον Α.Ο.Κ.

    Από κει και πέρα το σίγουρο είναι ότι τα πάντα στον Α.Ο.Κ. επικεντρώνονται στις καθημερινές προπονήσεις και στην πρεμιέρα με το εντός έδρας παιχνίδι με τον Έβρο Σουφλίου. Μάλιστα το μεγαλύετρο βάρος θα πέσει κυρίως σε θέματα τεχνικής φύσεως κάτι το οποίο σημαίνει ότι ο Κώστας Ανυφαντάκης δεν θα ρισκάρει να δώσει ο Α.Ο.Κ. ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, σε μία προσπάθεια να προφυλάξει τους παίκτες του από τυχόν τραυματισμούς. Την Δευτέρα (14/9) μάλιστα επί της ουσίας στο γήπεδο του Ζυγού ο Α.Ο.Κ. (1-7) έδωσε το τελευταίο φιλικό, προπονητικου΄χαρακτήρα με αντίπαλο τον τοπικό Άρη. Ένα φιλικό κατά τη διάρκεια του οποίου η τεχνική ηγεσία της Καβάλας, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες της Καβάλας, οι οποίοι δεν εγωνίστηκαν στο φιλικό μέσα στο Κοκκινόχωμα με το Βυζάντιο.

    Comments are closed.