Bookmarks

    Στο γήπεδο του “Κωτσάλου” και πιο συγκεκριμένα στις 5 το απόγευμα θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (19/9) η φιλική αναμέτρηση του Βύρων Καβάλας με το Νέστο Χρυσούπολης. Ένα φιλικό το οποίο θα είναι το τελευταίο για την ομάδα του Γιάννη Ισπυρλίδη και αυτό γιατί την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

    Από την άλλη πλευρά να σημειώσουμε το γεγονός ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, (19-20/9) η ομάδα του Μπάμπη Πανταζίδη για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας θα πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης στα “χαρτιά” σε βάρος του Άρη Ακροποτάμου ο οποίος δεν κατεβαίνει να αγωνιστεί από την έναρξη του πρωταθλήματος. Έτσι η ομάδα του Βύρων θέλει να εκμεταλλευτεί την αγωνιστική απραξία και για τον λόγο αυτό προγραμματίστηκε το φιλικό με την ομάδα της Χρυσούπολης. Μάλιστα ο πρόεδρος του Βύρων Καβάλας, Γιάννη Σταμάτογλου εξασφάλισε από το Δήμο Καβάλας την παραχώρηση του γηπέδου “Κωτσάλου” όπως και την απαιτούμενη άδεια διεξαγωγής του φιλικού από την Ε.Π.Σ. Καβάλας.

    Στον Ηρακλή Καβάλας ο Θόδωρος Σιαματάς

    Παρά το γεγονός ότι αμυντικός Θόδωρος Σιαματάς στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας αγωνίστηκε με την φανέλα του Βύρωνα Καβάλας, όπως όλα δείχνουν πολύ σύντομα θα βρεθεί αντίπαλος της. Και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο έμπειρος αμυντικός που πέρυσι αγωνίστηκε στο Νέστο Χρυσούπολης, συμφώνησε σε όλα με τον Ηρακλή Καβάλας, ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του. Δεν αποκλείεται μάλιστα από τον Ηρακλή Καβάλας, να “μετακομίσει” στον Βύρων, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής Αχιλλέας Αντωνιάδης.

    Comments are closed.