Bookmarks

    Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι θα δώσει ο Α.Ο.Κ. την ερχόμενη Κυριακή (6/9), αυτήν την φορά με αντίπαλο τον Έβρο Σουφλίου. Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 5:45 το απόγευμα και λόγω εργασιών που γίνονται στον χλοοτάπητα του σταδίου “Ανθή Καραγιάννη” θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Δόξας Αμυγδαλεώνα.

    Μάλιστα για την ενημέρωση των καβαλιωτών φιλάθλων η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. εξέδωσε δελτίο τύπου.

     

    Το δελτίο τύπου της Διοικούσας Επιτροπής

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπής του Α.Ο.Κ., αναφέρει τα εξής:

    -“Η διοικούσα επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει πως την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:45 θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ της ομάδας μας και του Έβρου Σουφλίου στο γήπεδο του Αμυγδαλεώνα (λόγω της σποράς που έγινε στο Δημοτικό στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”). Ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση της Δόξας Αμυγδαλεώνα για την παραχώρηση του γηπέδου”.

     

    Σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία

    Από κει και πέρα σε αγωνιστικό επίπεδο να σημειώσουμε ότι η προετοιμασία του Α.Ο.Κ. συνεχίστηκε σήμερα Τετάρτη (2/9) με την προγραμματισμένη προπόνηση που έγινε το πρωί με το μεγαλύτερο βάρος να πέφτει σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών αλλά και σε θέματα τακτικής. Ο ποδοσφαιριστής Σωκράτης Κωνσταντινίδης ανεβάζει στροφές μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις λόγω της καθυστέρησης να μπει στην προετοιμασία ενώ από την άλλη πλευρά ο επιθετικός Αλέξανδρος Μπρατσιάνι ακολουθεί ειδική θεραπεία μετά το πρόβλημα του ελαφρύ τραυματισμού που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο. Το πρόβλημα του τραυματισμού του μπορεί να μην ανησυχεί τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ., αλλά για προληπτικούς κυρίως λόγους ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης, ενδεχομένως να μην τον χρησιμοποιήσει στο φιλικό της ερχόμενης Κυριακής με τον Έβρο Σουφλίου στο γήπεδο του Αμυγδαλεώνα. Από κει και πέρα η τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Κ. στο συγκεκριμένο φιλικό αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της Καβάλας.


    Comments are closed.