Bookmarks

    Μετά τον Μακεδονικό Αμισιανών, το Νέστο Χρυσούπολης, τη Δόξα Θεολόγου, δύο ακόμη εισιτήρια που oδηγούν στην 4η φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ Καβάλας, “σφράγισαν” το απόγευμα της Τετάρτης (16/9), δύο ακόμη ομάδες.

     

    Ο λόγος γίνεται για τον Ηρακλή Καβάλας ο οποίος μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι παίκτες του, διέλυσε στο γήπεδο του Ερατεινού τον τοπικό Αετό με σκορ (1-8) αλλά και την ομάδα του Κεραυνού Πέρνης, η οποία νίκησε στο γήπεδο του τον Κεραυνό Πέρνης με σκορ (2-0).

    Ο δρόμος για την 4η φάση

    Έτσι στον δρόμο που οδηγεί στην 4η φάση του φετινού κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, το “πράσινο” φως, άναψε για τον Μακεδονικό Αμισιανών, το Νέστο Χρυσούπολης, τη Δόξα Θεολόγου, τον Ηρακλή Καβάλας και για την ομάδα της Πέρνης. Οι συγκεκριμένες 5 ομάδες ξεπέρασαν με επιτυχία τα εμπόδια των αντιπάλων που είχαν να αντιμετωπίσουν. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης φάσης του φετινού θεσμού του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, είναι τα εξής:

    Αμισιανά-Φρίξος Πλατανοτόπου 3-1

    Άρης Πηγών-Νέστος Χρυσούπολης

    Άρης Πρίνου-Δόξα Θεολόγου 1-7

    Κεραυνός Πέρνης-Κεραυνός Κρηνίδων 2-0

    Αετός Ερατεινού-Ηρακλής Καβάλας 1-8

    Από κει και πέρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι απομένει μία ομάδα για να συμπληρωθεί το παζλ των ομάδων που θα μπούνε στην κληρωτίδα της 4ης φάσης. Πρόκειται για το μεγάλο ντέρμπι που θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Αντιφιλίππων, ανάμεσα στον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο και τον Αετό Ορφανού. Συνοπτικά.

     

     Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου (16:30)

    Μ.Α. Αντιφιλίππων-Αετός Ορφανού

    Comments are closed.