Bookmarks

    Η αντίστροφη μέτρηση για το εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (27/9) κόντρα στον Έβρο Σουφλίου έχει ξεκινήσει και στον Α.Ο.Κ. περιμένουν καρτερικά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

    Μετά από μία προετοιμασία επίπονη,ο Α.Ο.Κ. σήμερα είναι πανέτοιμος από κάθε πλευρά για να μπει στις νέες αγωνιστικές του υποχρεώσεις, στο διάβα ενός μαραθωνίου ο οποίος σίγουρα θα είναι δύσκολος, με πολλές παγίδες και σίγουρα όχι στρωμένος με ροδοπέταλα. Το σίγουρο πάντως είναι ότι, το πέρα για πέρα “οικογενειακό” κλίμα που επικρατεί μέσα στα αποδυτήρια, η ποιότητα των ποδοσφαιριστών που στελεχώνουν φέτος το ρόστερ της ομάδας και η πολύ καλή δουλειά η οποία έγινε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, βάζουν τις καλύτερες βάσεις ώστε ο Α.Ο.Κ. να μπορέσει να δημιουργήσει τις καλύτερες προϋποθέσεις για να κάνει πράξη, αυτό που δεν κατάφερε πέρυσι. Και αυτό δεν είναι άλλο από την επιστροφή στην Football League. Βέβαια σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να τονίσουμε ότι υπάρχει και μία Διοικούσα Επιτροπή, στελεχωμένη από ικανά πρόσωπα με γνώσεις και κυρίως διάθεση, οι οποίοι έχουν την οικονομική και όχι μόνο στήριξη μερίδας καβαλιωτών επαγγελματιών οι οποίοι μπήκαν “μπροστάρηδες”.

    Ολοκληρώνεται η προετοιμασία

    Σε αγωνιστικό επίπεδο τα πάντα δείχνουν στον Α.Ο.Κ. να “δουλεύουν ρολόι”. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται έμπρακτα από την ποιότητα των προπονήσεων αλλά και το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και τα αποδυτήρια. Ο σχεδιασμός από πλευράς του προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη για την 11άδα η οποία θα ξεκινήσει το παιχνίδι με τον Έβρο Σουφλίου βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο. Μάλιστα να σημειώσουμε το ότι, αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, το ιατρικό “απουσιολόγιο” είναι λευκό και το γεγονός αυτό δίχως άλλο διευκολύνει τον Κώστα Ανυφαντάκη για να σχεδιάσει όσο καλύτερα γίνεται τα πλάνα του. Στις προπονήσεις μάλιστα που ακολουθούν πριν από το Κυριακάτικο παιχνίδι με το Σουφλί, η τεχνική ηγεσία της Καβάλας θα δώσει μεγάλη βαρύτητα στο κομμάτι της τακτικής με το οποίο ο Α.Ο.Κ. θα στηρίξει τις προσπάθειες του για να μπει με το “δεξί” στο νέο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. 

    Ο κόσμος θα πρέπει να δώσει δύναμη

    Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι οι καβαλιώτες φίλαθλοι θα πρέπει την ερχόμενη Κυριακή (27/9) να δώσουν δυναμικό παρόν στις κερκίδες του σταδίου “Ανθή Καραγιάννη” και να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών του Κώστα Ανυφαντάκη για την κατάκτηση του πολυπόθητου νικηφόρου αποτελέσματος. Το παιχνίδι είναι καθοριστικό, δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια και ο κόσμος θα πρέπει να παίξει τον δικό του σημαντικό ρόλο για την κατάκτηση της νίκης.

    Σήμερα Πέμπτη (24/9) το απόγευμα ο αγιασμός στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”

    Εξάλλου όπως έγινε γνωστό με σχετικό δελτίο τύπου που απέστειλε η Διοικούσα Επιτροπή, σήμερα Πέμπτη (24/9) στις 4 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Ο.Κ., στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”.

    Comments are closed.