Bookmarks

    Είχαμε πολλά χρόνια να δούμε μια μεγάλη ομάδα αθλητικών συλλόγων σε επίπεδο Δήμου Καβάλας να συνεργάζονται μεταξύ τους για την διοργάνωση μιας αθλητικής εκδήλωσης στην Καβάλα στην πρωτοβουλία της Επιτροπής Νεολαίας Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Καβάλας.

    Μία πρωτοβουλία η οποία έχει να κάνει με το αθλητικό 2ήμερο που διοργανώνεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (3-4/10), σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση “ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ” και τους αθλητικούς συλλόγους (ΣΕΒΑΣ, ΟΚΑΚ, ΟΚΑΦ, ΑΟΚ, Σύλλογος Φίλων Κλασσικού Αθλητισμού, Ο.Θ.Α.Κ. και Κύκλοτρον).

    Το αθλητικό διήμερο θα περιλαμβάνει:

    • Κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας 1.500 μ. και 5.000 μ. στην παραλία της Καλαμίτσας (Σάββατο 3 Οκτωβρίου, ώρα έναρξης 16:00)

    • Αγώνες δρόμου 1.000 μ. για παιδιά έως 12 ετών, 5 χλμ. και 10 χλμ. για άνω των 18 ετών. Αφετηρία και τερματισμός η παραλιακή οδός (προτομή Κανάρη). Κυριακή 4 Οκτωβρίου, ώρα έναρξης 09.30 (ένας σταθμός ενυδάτωσης για τα 5 χλμ. και δυο σταθμοί για τα 10 χλμ.).

    • Ποδηλασία 60 χιλιομέτρων (Αφετηρία παραλιακή οδός στην προτομή του Κανάρη, τερματισμός Καμάρες. Κυριακή 4 Οκτωβρίου, ώρα έναρξης 10:00)

    Για την παρουσίαση των εκδηλώσεων του αθλητικού διημέρου παραχωρήθηκε σήμερα Τετάρτη (30/9) το μεσημέρι συνέντευξη τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, παρουσία εκπροσώπων από όλους τους αθλητικούς συλλόγους που συμμετέχουν στην διοργάνωση, του αντιδημάρχου παιδείας και αθλητισμού του Δήμου Καβάλας Γιώργου Φιλόσογλου και της προέδρου της Επιτροπής Νεολαίας Αθλητισμού και Παιδείας Μαρίας Κλωνάρη παρουσία όλων των μελών της Επιτροπής. Τόσο ο Γιώργος Φιλόσογλου όσο και η Μαρία Κλωνάρη παρουσίασαν με κάθε λεπτομέρεια όλα εκείνα τα στοιχεία που αφορούν τη διοργάνωση του αθλητικού 2ημέρου, ευχαρίστησαν όλους εκείνους που βοήθησαν για να υλοποιηθεί και σημείωσαν ότι από πλευράς του Δήμου Καβάλας υπάρχει η πρόθεση για να γίνει θεσμός στα τοπικά δρώμενα.

    Comments are closed.