Bookmarks

    Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στα “στρατόπεδα” των 3 ομάδων του νομού Καβάλας που συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αφού Α.Ο.Κ., Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και Νέστος Χρυσούπολης, μπήκαν με το “δεξί” στις νέες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

    Κατάφεραν να ξεπεράσουν με επιτυχία τα εμπόδια των ομάδων που αντιμετώπισαν, έκαναν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα και έχουν κάθε λόγο για να αισιοδοξούν για ακόμη καλύτερη συνέχεια.

    Παρελθόν αποτελεί η πρεμιέρα

    Και ενώ η πρεμιέρα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας αποτελεί παρελθόν με τον Α.Ο.Κ. την ερχόμενη Κυριακή (4/10) να κάνει το προγραμματισμένο του ρεπό για την 2η αγωνιστική, το μεγάλο ενδιαφέρον σίγουρα στρέφεται στο ντέρμπι του νομού Καβάλας. Όντως η αναμέτρηση του Νέστου Χρυσούπολης με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα με τις δύο ομάδες που απέδειξαν ότι είναι πολύ φορμαρισμένες να “διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μία αναμέτρηση με πολλά κίνητρα. Όχι βέβαια μόνο βαθμολογικού χαρακτήρα αλλά και γοήτρου για δύο ομάδες οι οποίες θα παίξουν πρωταγωνιστικό αλλά και καθοριστικό ρόλο στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα του 1ου ομίλου. Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι προπονητές Γιάννης Ισπυρλίδης και Δημήτρης Μαγκαφίνης μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε και μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις σχεδιάζουν τα πλάνα τους για να κατεβάσουν την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, την ώρα που οι δύο τεχνικές ηγεσίες δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα. Κινητοποίηση βέβαια επικρατεί και στις τάξεις των δύο ομάδων και το σίγουρο είναι ότι την ερχόμενη Κυριακή οι κερκίδες του Δημοτικού σταδίου της Χρυσούπολης θα είναι ασφυκτικά γεμάτες.

    Γ’ Εθνική – 1ος Όμιλος Η ερχόμενη-2η αγωνιστική

    Αναλυτικά τα ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν την ερχόμενη Κυριακή (4/10) για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής είναι τα εξής:

    Άρης-Απόλλων Κρύας Βρύσης

    Εθνικός Σερρών-Εθνικός Αλεξ.

    Κοζάνη-Εορδαϊκός

    Έβρος Σουφλίου-Ηρακλής Αμπελοκήπων

    Απόλλων Καλαμαριάς-Καμπανιακός

    Δόξα Δράμας-Εθνικός Ν. Αγιονερίου

    Νέστος Χρ.-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

    Θύελλα Φιλώτα-ΑΠΕ Λαγκαδά

    Ρεπό: Α.Ο. Καβάλα

    Comments are closed.