Bookmarks

    Στη “μάχη” του νέου πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, πέφτουν από την Κυριακή (27/9) το απόγευμα, Α.Ο.Κ., Νέστος Χρυσούπολης και Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, ευελπιστώντας στην πρεμιέρα να μπούνε “με το δεξί” στις νέες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

    Ο Α.Ο.Κ. στις 4:30 το απόγευμα χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα υποδεχθεί στο “στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” τον Έβρο Σουφλίου με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών (3) βαθμών της νίκης. Μάλιστα από την πλευρά του μάλιστα ο τεχνικός Κώστας Ανυφαντάκης δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα και με “όπλο” του τον κόσμο θέλει το “τρίποντο” κόντρα στην ομάδα του Σουφλίου. Την ίδια ώρα τη νίκη μέσα στο Κοκκινόχωμα θα επιδιώξει να κατακτήσει και το Βυζάντιο απέναντι στην ομάδα του Λαγκαδά, με τον προπονητή Δημήτρη Μαγκαφίνη να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κύδων Καρλόπουλου του οποίου το δελτίο εκδόθηκε. Τέλος, ο 3ος της παρέας των ομάδων του νομού Καβάλας στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και ειδικότερα ο Νέστος Χρυσούπολης θα αγωνιστεί στην Χαλάστρα με αντίπαλο τον Καμπανιακό. Ένα παιχνίδι από το οποίο το συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρλίδη θα επιδιώξει να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα και μάλιστα σε μία ιδιαίτερα δυνατή έδρα.

    Γ’ Εθνική – 1ος Όμιλος – 1η αγωνιστική

    Αναλυτικά τα ζευγάρια που θα συναντηθούν στην 1η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με ώρα έναρξης στις 4:30, είναι τα εξής:

    Κρύα Βρύση-Εθνικός Σερρών

    Εθνικός Αλεξ/λης-Κοζάνη

    Α.Ο. Καβάλα-Έβρος Σουφλίου

    Εορδαϊκός-Απόλλων Καλαμαριάς

    Ηρακλής Αμπελοκήπων-Δόξα Δράμας

    Καμπανιακός-Νέστος Χρυσούπολης

    Εθνικός Αγιονερίου-Θύελλα Φιλώτα

    Κοκκινόχωμα-ΑΠΕ Λαγκαδά

    Ρεπό: Άρης Θεσσαλονίκης

    Comments are closed.