Bookmarks

    Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015 και ειδικότερα στις 6:30 μμ θα γίνει η πρώτη συνάντηση της αρμόδιας επιτροπής της Ε.Π.Σ. Καβάλας με τους εκπροσώπους των ομάδων αυτών, προκειμένου να συζητηθούν και αναλυθούν οι διατάξεις σύμφωνα με τις οποίες θα διεξαχθέν τα φωτεινά πρωταθλήματα.

     

    Αυτά γίνονται γνωστά μέσα από το σχετικό δελτίο τύπου που εκδόθηκε από την Ε.Π.Σ. Καβάλας και στο οποίο αναφέρονται όλες οι τελευταίες δραστηριότητες της τοπικής Ένωσης.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά στο δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, αναφέρονται τα εξής:

    -«1. Ενημερώνουμε όλους τους διαιτητές της Ε.Π.Σ. Καβάλας ότι με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2015-2016, θα ξεκινήσουν και οι καθιερωμένες Δευτεριάτικες εβδομαδιαίες συναντήσεις τους με την Επιτροπή Διαιτησίας, αρχής γεννώμενης από την Δευτέρα 31-8-2015 ώρα 7 μ.μ. Οι συναντήσεις θα γίνονται στην αίθουσα συγκεντρώσεων της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Ευχόμαστε ενόψει της νέας χρονιάς στους διαιτητές μας, υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο τους.

     

    2. Υπενθυμίζουμε στα σωματεία μας που διατηρούν τμήματα υποδομής, ότι την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015  ώρα 6:30 μμ θα γίνει η πρώτη συνάντηση της αρμόδιας επιτροπής με τους εκπροσώπους των ομάδων αυτών, προκειμένου να συζητηθούν και αναλυθούν οι διατάξεις σύμφωνα με τις οποίες θα διεξαχθέν τα φωτεινά πρωταθλήματα.

     

    3. Ενημερώνουμε όλους τους διαιτητές και τα σωματεία μας ότι δεν θα εφαρμόσουμε τη διάταξη του ΚΑΠ άρθρο 19 παρ. 11 και 12 και θα επιτρέψουμε τη χρησιμοποίηση στα ανδρικά πρωταθλήματα, ποδοσφαιριστών που ημερολογιακά έχουν συμπληρώσει τα [14] τους χρόνια. Δηλαδή την ημέρα του αγώνα να είναι συμπληρωμένα [14]. Στην περίπτωση που υποβληθεί ένσταση αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή για τέτοια περίπτωση από κάποιο σωματείο, η αρμόδια επιτροπή και η Ε.Π.Σ. Καβάλας θα απορρίψουν την ένσταση, ενώ παράλληλα ο διαιτητής του επίμαχου αγώνα δεν θα παραπεμφθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή Διαιτησίας και δεν θα τιμωρηθεί.

     

    4. Οι αγώνες του Σαββάτου 12-9-2015 θα αρχίσουν ώρα 14:30, λόγω του σεμιναρίου που πρόκειται να γίνει στο νομό μας και θα παρακολουθήσουν οι προπονητές ποδοσφαίρου.

     

    5. Η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε τις παρακάτω ποινές:  

    Καρεκλάς Α., Θεαγένης Θάσου, 1 αγωνιστική.

    Βαρνιτσιώτης Π., Αετός Ερατεινού, 1 αγωνιστική.

    Λιόλιος Ε., (παράγοντας) Θράκη Γραβούνας, έγγραφη επίπληξη».

     

    Comments are closed.