Bookmarks

    Παίκτης της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας όπως όλα δείχνουν θα πρέπει να θεωρείται ο Κροάτης Μίλαν Πούποβιτς, παρά το γεγονός ότι επίσημα δεν ανακοινώθηκε από τη διοίκηση της ομάδας.

     

    Ειδικότερα να σημειώσουμε ότι ο ο Κροάτης Μίλαν Πούποβιτς, είναι 32 χρονών και έχει ύψος 2.11. Πέρσι αγωνίστηκε στη Λέφσκι Σόφιας, ενώ το 2005 έγινε ντραφτ στο ΝΒΑ. Παράλληλα ο Κροάτης Μίλαν Πούποβιτς, αγωνιστεί ακόμη και σε άλλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

     

    Αναλυτικά οι ομάδες που έπαιξε ο Κροάτης Μίλαν Πούποβιτς: Beobanka Belgrade (SRB), Vojvodina Novi Sad (SRB), Hemofarm Vrsac (SRB), Lavovi 063 Belgrade (SRB), Zdravlje Leskovac (SRB), FMP Zeleznik (SRB), Strumica 2005 (MKD), Cherkaski Mavpy (UKR), Leuven Bears (BEL), Superfund BP Belgrade (SRB), Kryvbasbasket Kryvyi Rih (UKR), MZT Skopje (MKD), CS Municipal Bucuresti (ROU), Levski Sofia (BGR).

     

    Παράλληλα ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται σε εξέλιξη με το ρόστερ της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας να έχει στελεχωθεί σε μεγάλο βαθμό ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας. Από κει και πέρα να σημειώσουμε ότι ο πρόεδρος της ομάδας της Ένωσης Κώστας Παπακωνσταντίνου κινείται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το θέμα της συγκρότησης της ΚΑΕ, από τα πρόσωπα να οποία θα πρέπει να την στελεχώσουν και εκεί όπως αναφέρουν πληροφορίες πέφτει ιδιαίτερα μεγάλο βάρος.

    Comments are closed.