Bookmarks

    Στις προπονήσεις επιστρέφουν οι παίκτες του Α.Ο.Κ., από τη Δευτέρα (17/8) μετά το 2ήμερο ρεπό, λόγω του 15Αύγουστου που τους έδωσε ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης για να ξεκουραστούν το Σαββατοκύριακο (15-16/8) από το βαρύ πρόγραμμα της καθημερινής προετοιμασίας, η οποία κυλάει ομαλότατα και χωρίς προβλήματα.

     

    Μάλιστα λίγο πριν από το μικρό «διάλλειμα» ο Κώστας Ανυφαντάκης είχε τη δυνατότητα να βγάλει κάποια συμπεράσματα από το φιλικό που έδωσε ο Α.Ο.Κ. στην Ελευθερούπολη με τον τοπικό Ορφέα, το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής (14/8). Η τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Κ. έδωσε χρόνο συμμετοχής κυρίως στους νεαρούς παίκτες κυρίως με τους «Αργοναύτες» να φτάνουν στην φιλική νίκη με σκορ (1-2) γκολ των Θωμαϊδη και Πτηνόπουλου ενώ για την ομάδα του Γιώργου Στρατηλάτη, σκόραρε ο Μπατάκογλου.

     

    Νέο φιλικό μέσα στον Εύοσμο

     

    Το επόμενο φιλικό για την ομάδα της Καβάλας έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (19/8) στην Θεσσαλονίκη και ειδικότερα στον Εύοσμο με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα. Σε αγωνιστικό επίπεδο να σημειώσουμε ότι ο Βλάσης Καζάκης που δεν χρησιμοποιήθηκε στα φιλικά, με τον Πανσερραϊκό και τον Ορφέα, λόγω κάποιων ενοχλήσεων στην μέση, πλέον έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και στο φιλικό κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα θα αγωνιστεί κανονικά. Από κει και πέρα η τεχνική ηγεσία της Καβάλας, δεν αντιμετωπίζει απολύτως κανένα άλλο αγωνιστικό πρόβλημα με την προετοιμασία να κυλάει ομαλότατα και να αφήνει ικανοποιημένα τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ., για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα τη

     

    Μία ακόμη μεταγραφή και τέλος

     

    Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι στον ορίζοντα, φαίνεται να υπάρχει μία ακόμη μεταγραφή για να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην απόκτηση ενός παίκτη που αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με επιτελικά καθήκοντα. Μάλιστα ο παίκτης αυτός έχει εντοπιστεί και οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει. Κατά συνέπεια τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχουμε εξελίξεις, σχετικά με την απόκτηση του.

    Comments are closed.