Bookmarks

     

    Στους ρυθμούς του πολύ δυνατού φιλικού κόντρα στον Πανθρακικό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (8/8) στις 7 το απόγευμα, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», δραστηριοποιούνται άπαντες εντός των αποδυτηρίων της Καβάλας.

     

     

    Χρόνο συμμετοχής σε όλους

     

    Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό τεστ για την ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη η οποίο αύριο το απόγευμα, θα αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της για πρώτη φορά στο πλαίσιο της προετοιμασίας της. Ένα φιλικό στο οποίο ο Κρητικός προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της Καβάλας. Πολύ περισσότερο δε, στα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα όπως είναι οι Λιόλιος, Μαργαρίτης, Καζάκης αλλά και γενικά όσοι ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού που διανύουμε. Μάλιστα στον Α.Ο.Κ. δίνουν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα στο συγκεκριμένο φιλικό, αφού ο Πανθρακικός είναι μία ομάδα Super League και απέναντι σε μία τέτοια ομάδα, ο Κώστας Ανυφαντάκης θα παρατάξει ότι καλύτερο υπάρχει στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ.. Πρόκειται για ένα δυνατό τεστ, μέσα από το οποίο, μόνο χρήσιμα αναμένεται να είναι τα συμπεράσματα τα οποία θα βγάλουν τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας των «Αργοναυτών». Άλλωστε η προετοιμασία της Καβάλας διανύει την 3η εβδομάδα της, οι ρυθμοί στις καθημερινές προπονήσεις έχουν ανέβει σε μέγιστο βαθμό και τα αποτελέσματα της μέχρι τώρα προσπάθειας στην επίπονη προετοιμασία θα φανούν στο φιλικό με τον Πανθρακικό. Για το συγκεκριμένο φιλικό αλλά και για εκείνα που θα ακολουθήσουν στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» η γενική είσοδος θα είναι 5 ευρώ.

     

     

    Μεταγραφές στον ορίζοντα

     

    Από κει και πέρα, το σίγουρο είναι ότι στον ορίζοντα για τον Α.Ο.Κ., υπάρχουν μεταγραφές και όπως όλα δείχνουν «δανεισμοί» από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποκτηθούν με την μορφή του δανεισμού τουλάχιστον δύο παίκτες από τον «δικέφαλο» του Βορρά, εκ των οποίων ο ένας είναι ο 19χρονος καβαλιώτης στην καταγωγή στόπερ, Σάββας Τουμανίδης. Και ο άλλος ο Βασίλης Παπαδόπουλος. Σε ότι έχει να κάνει με την περίπτωση της απόκτησης του Γιάννη Ταραλίδη, να σημειώσουμε ότι όλα είναι ανοιχτά και εξελίξεις αναμένονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

    Comments are closed.