Bookmarks

    Τον αρχηγό της Κεσσάνης Ερασμίου Βασίλη Κουτσούμπα πρόσθεσε στο έμψυχο δυναμικό του, ο Νέστος Χρυσούπολης με την μεταγραφή του νεαρού μέσου να ολοκληρώνεται στα γραφεία της Κεσσάνης παρουσία του Γενικού Αρχηγού του Νέστου κ. Μαστιγόπουλου και του Γενικού Γραμματέα της ομάδας της Χρυσούπολης κ. Κομνηνάκη.

     

    Παράλληλα ο πρόεδρος της Κέσσανης Στέλιος Βαθρακάς αλλά και μέλη της διοίκησης ευχήθηκαν στον πρώην αρχηγό της ομάδας καλή επιτυχία για την συνέχεια που θα τον βρει στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κεσσάνης Ερασμίου

    Μάλιστα το διοικητικό συμβούλιο της Κεσσάνης Ερασμίου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

    -«Η Κεσσάνη Ερασμίου ανακοινώνει την παραχώρηση του Βασίλη Κουτσούμπα στον Νέστο Χρυσούπολης!

    Για την ομάδα μας η μεταγραφή του Βασίλη σε έναν τόσο οργανωμένο σύλλογο ο οποίος πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου , με αποκορύφωμα την άνοδο στην Γ΄ Εθνική αποτελεί ιδιαίτερη τιμή.

    Η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία του συλλόγου μας , παρουσία των κυρίων Μαστιγόπουλου (Γενικός αρχηγός Νέστου) και Κομνηνάκη (Γενικός Γραμματέας Νέστου)».

     

    Οι δηλώσεις του Βασίλη Κουτσούμπα

     

    Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής  Βασίλης Κουτσούμπας δήλωσε ότι είναι ευχαριστημένος από την μεταγραφή του, στον Νέστο θέλοντας παράλληλα να ευχαριστήσει ιδιαίτερα την διοίκηση της Κεσσάνης , τους πρώην συμπαίχτες του αλλά και τον προπονητή της ομάδας .Γιώργο Μπάτζιο.

    Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Βασίλης Κουτσούμπας αποτελεί γέννημα-θρέμμα του Ερασμίου ενώ έχει αγωνιστεί και στα τμήματα υποδομής της Ξάνθης ενώ στην Κεσσάνη επέστρεψε ξανά από τον Ιανουάριο του 2011 αποτελώντας τον φυσικό αρχηγό της.

     

    Comments are closed.