Bookmarks

    Την Τρίτη (25/8) το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τη β’ φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας από την οποία θα απουσιάσει το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος το οποίο αποκλείστηκε στη διαδικασία των πέναλτυ στην έδρα του Κεραυνού Πέρνης. Αντίθετα στην κληρωτίδα θα μπει τόσο ο Α.Ο.Κ. όσο και ο Νέστος Χρυσούπολης, ομάδες οι οποίες ξεπέρασαν με επιτυχία τα εμπόδια του Χρυσοχωρίου και του Πολυστύλου αντίστοιχα στις αναμετρήσεις που έγιναν την προηγούμενη Κυριακή και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του θεσμού του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

    Οι ομάδες που προκρίθηκαν

    Αναλυτικά οι ομάδες που προκρίθηκαν στη β’ φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας είναι οι εξής:

    Α.Ο. Καβάλα, Νέστος Χρυσούπολης, Κεραυνός Καλλιράχης, Ναζιανζός Ν. Καρβάλης, Ν. Μ.Α. Ορφανίου, ΑΕΚ Καβάλας, Ατρόμητος Λεκάνης, Φρίξος Πλατανοτόπου, Θεαγένης Θάσου, Άρης Πηγών, Κεραυνός Κρηνίδων, Δόξα Θεολόγου, Αετός Ερατεινού, Κεραυνός Πέρνης, Θράκης Γραβούνας, Αετός Ορφανού, Άρης Ζυγού. ΜΑ Αντιφιλίππων και Μυρμιδόνες Καβάλας

    Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι χωρίς αγώνα πέρασαν στην επόμενη φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, Ατρόμητος Χαλκερού και Άρης Πρίνου.

    Η αναμέτρηση του Παγγαίου με τον Ηρακλή Καβάλας, αυτή των Αμισιανών με τη Δόξα Λυδίας, αναβλήθηκαν λόγω ακαταλληλότητας των γηπέδων, όπως και εκείνη του ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα με τον Κεραυνό Ελευθερών. Από τη διοργανώτρια αρχή έγινε γνωστό ότι οι παραπάνω τρις αναμετρήσεις που αναβλήθηκαν θα διεξαχθούν την Τετάρτη (26/8) το απόγευμα.

    Comments are closed.