Bookmarks

    Μία υπόθεση η οποία όπως όλα έδειχναν είχε μπει στο αρχείο για τον Α.Ο.Κ., όπως όλα δείχνουν βγαίνει από το συρτάρι και φέρνει θετικές εξελίξεις. Η αναφορά μας γίνεται στην υπόθεση του επιθετικού του Α.Ο.Κ. Θανάση Κανούλα, που όπως όλα έδειχναν θα αποτελούσε παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας του Κώστα Ανυφαντάκη.

     

    Πέρυσι ο Θανάσης Κανούλας, ήρθε στην Καβάλα για να ενταχθεί στον Α.Ο.Κ., στις 10 Σεπτεμβρίου του 2014. Η ποδοσφαιρική χρονιά ολοκληρώθηκε και ο Θανάσης Κανούλας όταν κλήθηκε για να ανανεώσει την συνεργασία του, με τους «Αργοναύτες» προέκυψαν κάποια εμπόδια. Από αυτό άρχισε να διαφαίνεται ότι οι δρόμοι των δύο πλευρών, θα χώριζαν. Μάλιστα πληροφορίες και δημοσιεύματα θεωρούσαν δεδομένη την μεταπήδηση του στον Κισσαμικό αλλά ωστόσο όπως διαφαίνεται από της εξελίξεις η μεταγραφή του χάλασε τελικά. Σήμερα Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015, ο Θανάσης Κανούλας, είναι πάρα πολύ κοντά για να ανανεώσει την συνεργασία του με την ομάδα της Καβάλας. Οι «Αργοναύτες» επέστρεψαν με μία πιο βελτιωμένη πρόταση και όπως όλα δείχνουν, ο ψηλόσωμος φορ, θα επιστρέψει σε γνώριμα γι’ αυτόν λημέρια. Μάλιστα σήμερα Δευτέρα (17/8)το απόγευμα όπως αποκαλύπτει το www.kavalagoal.gr, ο Θανάσης Κανούλας ήρθε στην Καβάλα και πήγε στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», όπου συνάντησε πολλά και γνώριμα πρόσωπα, από την περυσινή ποδοσφαιρική περίοδο. Οι δύο πλευρές αναμένεται να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να κουβεντιάσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Πάντως, Καβάλα και Θανάσης Κανούλας, είναι πολύ κοντά για να δώσουν τα χέρια και το θέμα να κλείσει θετικά και για τις δύο πλευρές.

     

    Την Τετάρτη (19/8) το φιλικό στον Εύοσμό

    Σε αγωνιστικό επίπεδο οι παίκτες της Καβάλας, επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το 2ήμερο ρεπό που τους έδωσε ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης για να ξεκουραστούν από το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα της προετοιμασίας. Η προετοιμασία είναι σε εξέλιξη, κυλάει ομαλότατα και το ενδιαφέρον, πλέον επικεντρώνεται στο φιλικό που θα δώσει ο Α.Ο.Κ., την Τετάρτη (19/8) στον Εύοσμο με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα. Ένα φιλικό το οποίο προγραμματίστηκε να ξεκινήσει στις 6:15 το απόγευμα. Μάλιστα να τονίσουμε ότι στη διάθεση του Κώστα Ανυφαντάκη, θα είναι και Βλάσης Καζάκης ο οποίος ξεπέρασε κάποιες ενοχλήσεις που αισθάνονταν στην μέση και αύριο αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής από την τεχνική ηγεσία της Καβάλας.

    Comments are closed.