Bookmarks

    Μερική ικανοποίηση επικρατεί στο «στρατόπεδο» των «Αργοναυτών» μετά την ολοκλήρωση του αγώνα κυπέλλου μέσα στο Χρυσοχώρι και τη νίκη πρόκριση σε βάρος του τοπικού Απόλλων με σκορ (0-1). Και αυτό γιατί το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη ναι μεν εξασφάλισε την πρόκριση του, στην επόμενη φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας και σήμερα το απόγευμα θα μάθει τον επόμενο αντίπαλο για τη β’ φάση, ωστόσο οι νεαροί παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν έδειξαν ότι θέλουν ακόμη πολύ δουλειά.

     

    Με σκυμμένο το κεφάλι

     

    Μάλιστα η ρευστότητα του σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα στο Χρυσοχώρι, λίγο έλειψε να βάλει σε περιπέτειες τον Α.Ο.Κ., παρά το γεγονός ότι είχε δύο δοκάρια με τον Πτηνόπουλο. Το γεγονός μάλιστα ότι ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης μετά το τέλος του αγώνα στο Χρυσοχώρι, αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκε για τα αποδυτήρια της ομάδας του, με σκυμμένο το κεφάλι, αποδεικνύει τον έντονο προβληματισμό του, από το γενικότερο αγωνιστικό πρόσωπο που είχε ο Α.Ο.Κ..

     

    Σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία

     

    Σε αγωνιστικό επίπεδο σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία της ομάδας με τον προβληματισμό να είναι εύλογος από το ότι κανένας δεν γνωρίζει πότε θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Προβλήματα επί της ουσίας δεν αντιμετωπίζει σε αγωνιστικό επίπεδο ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης, ο οποίος από μέρα σε μέρα περιμένει τον ποδοσφαιριστή Σωκράτη Κωνσταντινίδη για να ξεκινήσει τις προπονήσεις και νε μπει σε κανονικούς ρυθμούς, μετά το ατύχημα που είχε. Στις καθημερινές προπονήσεις λαμβάνουν μέρος κανονικά όλοι οι παίκτες του Α.Ο.Κ., που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό και το βάρος εξακολουθεί να πέφτει σε θέματα τακτικής και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών.

     

    Φιλικό μέσα στη Χρυσούπολη

     

    Από κει και πέρα σε αγωνιστικό επίπεδο ο Α.Ο.Κ. στρέφει την προσοχή αλλά και το ενδιαφέρον του στο φιλικό παιχνίδι που θα δώσουν οι «Αργοναύτες» την ερχόμενη Κυριακή (30/8) στη Χρυσούπολη με αντίπαλο τον τοπικό Νέστο. Ένα ιδιαίτερα δυνατό τεστ για την ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη, απέναντι στο αντίστοιχο συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρλίδη, που θα συναντήσει δύο φορές στο νέο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

    Comments are closed.