Bookmarks

    Ο αθλητής του Α.Ο. Ορμή, Παναγιώτης Ματσάγκος συμμετείχε σε μια ακόμη σπουδαία διοργάνωση με την εθνική ομάδα, το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας που έγινε στο Σόμοκοβ της Βουλγαρίας, προσπάθησε αλλά αποκλείστηκε από τον πρώτο του αγώνα.

     

    Είχε αντίπαλο τον Τούρκο Yasin Yilmaz και όπως μας είπε ο νεαρός διεθνής πυγμάχος του Α.Ο. Ορμή ήταν ένας δυνατός αγώνας όπως αρμόζει σε τέτοιο υψηλό επίπεδο. Συμπλήρωσε δε τα εξής: «Δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Έχω δυνατότητες όμως χρειάζομαι ακόμη αρκετή δουλειά για να φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο».

     

    -Για την γενικότερη παρουσία της Εθνικής ομάδας στην διοργάνωση ο Παναγιώτης Ματσάγκος σημείωσε:

    -«Όλα τα παιδιά προσπάθησαν παρά πολύ αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.. Έδειξαν όμως όλοι τους τι πάει να πει ελληνική ψυχή. Με τη σωστή δουλειά και καθοδήγηση μπορεί ή Ελλάδα να φτιάξει μια παρά πολύ και ανταγωνιστική εθνική ομάδα αρκεί όμως να στηρίξει και το ίδιο το κράτος».

     

    Τέλος, ο αθλητής του Α.Ο. Ορμή, Παναγιώτης Ματσάγκος ευχαρίστησε όλους όσοι στέκονται δίπλα του: «Πρώτα από όλα τους γονείς μου που με στήριξαν και συνεχίζουν να με στηρίζουν και τον προπονητή μου Μπάμπη Αραμπατζή που είναι δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια και είναι ο άνθρωπος που με βοήθησε να φτάσω ως αυτό το σημείο… Να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου που με βοήθησαν στο να συμμετέχω σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση, στην οποία αποκόμισα παρά πολλές και πολύτιμες για τη συνέχεια εμπειρίες».

    Comments are closed.