Bookmarks

     

    Δικαιολογημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η ικανοποίηση που επικρατεί στις τάξεις της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. αλλά και από πλευράς των φιλάθλων, για το πολύ καλό αλλά και ποιοτικό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν οι «Αργοναύτες» στο δυνατό φιλικό με τον Πανθρακικό, που διεξήχθη στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

     

    Μία εμφάνιση με πολλά θετικά μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση, με τους παίκτες του Κώστα Ανυφαντάκη να δείχνουν διάθεση, όρεξη και αγωνιστική πειθαρχία.

     

    Οι δηλώσεις του Κώστα Ανυφαντάκη

     

    Μάλιστα να σημειώσουμε ότι μετά το τέλος του φιλικού αγώνα του Α.Ο.Κ. με τον Πανθρακικό, ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης στις δηλώσεις που έκανε μεταξύ των άλλων δήλωσε τα εξής;:
    -«Απέναντι σε μια ομάδα Α` Εθνικής όπως είναι η ομάδα του Πανθρακικού και με 3 εβδομάδες προετοιμασίας και με πολύ βαριά τα σώματα μας, θεωρώ ότι πετύχαμε τους στόχους που είχαμε θέσει με τα παιδιά, γι` αυτό το παιχνίδι. Είμαστε ευχαριστημένοι από το καλό πρόσωπο που έδειξαν οι παίκτες μας και το σίγουρο είναι ότι εμείς από την πλευρά μας προχωράμε για να μπορέσουμε να κάνουμε, μια ανταγωνιστική ομάδα με το βάρος πλέον να πέφτει στο μοντάρισμα της ομάδας. Γενικότερα θα ήθελα να πω ότι, κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα και τα παιδιά, που έπαιξαν στο β` μέρος, ήταν και αυτά ανταγωνιστικά. Το ρόστερ της ομάδας μας είναι κατά 90% είναι έτοιμο. Περιμένουμε ένα μέσο. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του, τον περιμένουμε να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται και πιστεύω ότι στο τέλος θα επιβραβεύσουμε τις προσδοκίες του».

     

    Επόμενο δυνατό φιλικό με τον Πανσερραϊκό

     

    Από κει και πέρα να σημειώσουμε ότι η προετοιμασία της ομάδας της Καβάλας πλέον έχει μπει στην 4η εβδομάδα και το ευχάριστο είναι ότι αυτή κυλάει χωρίς προβλήματα και κυρίως χωρίς τραυματισμούς. Και ενώ όλα δείχνουν ότι η περίπτωση της απόκτησης του Γιάννη Ταραλίδη, απομακρύνεται σιγά – σιγά, παίκτης του Α.Ο.Κ. θα είναι και ο 19χρονος Σάββας Τουμανίδης, ο οποίος αποκτήθηκε με την μορφή «δανεισμού» από τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα ο εν λόγω παίκτης ήδη ξεκίνησε τις προπονήσεις με την ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη. Τέλος να σημειώσουμε ότι ο Α.Ο.Κ. έχει προγραμματίσει να δώσει ένα ακόμη δυνατό φιλικό, πολύ χρήσιμο για εξαγωγή συμπερασμάτων από πλευράς της τεχνικής του ηγεσίας. Πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη (12/8) στις 6 και μισή το απόγευμα, ο Α.Ο.Κ., στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» θα υποδεχθεί τον Πανσερραϊκό με γενική είσοδο 5 ευρώ.

    Comments are closed.