Bookmarks

    Στον έναν και μοναδικό στόχο που από την αρχή έχουν θέσει στον Α.Ο.Κ. και δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Football League, στρέφουν αποκλειστικά και μόνο οι «Αργοναύτες» το ενδιαφέρον και την προσοχή τους, μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

    Συγκεντρώνεται μόνο στο πρωτάθλημα

    Άλλωστε ένας θεσμός όπως είναι το κύπελλο της Ε.Π.Σ.Κ. μπορεί για τον Α.Ο.Κ. να είχε κίνητρο μόνο το γόητρο αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, αφενός οι νεαροί παίκτες του να απέκτησαν κάποιες εμπειρίες στα παιχνίδια με τον Απόλλων Χρυσοχωρίου και το Νέστος Χρυσούπολης, αφετέρου δε ο αποκλεισμός του, συγκεντρώνει το μυαλό όλων όσων βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια, μόνο στο πρωτάθλημα και στην υλοποίηση του στόχου.

     

    Τα διδάγματα από τον αποκλεισμό

    Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι ο προβληματισμός που υπάρχει στις τάξεις της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. και από μέρους του προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη από το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν κυρίως οι νεαροί παίκτες στον αγώνα με τον Νέστο, σίγουρα θεωρείται δικαιολογημένος. Κάποιοι μάλλον δεν πρέπει να ήταν στο γήπεδο της Χρυσούπολης και ενδεχομένως να μην έχουν καταλάβει πόσο βαριά είναι η φανέλα που φοράνε. Η πρόκληση που είχαν μπροστά τους ήταν μεγάλη, ανάλογη και η ευκαιρία που τους δόθηκε αλλά κάποιοι από τους παίκτες του Α.Ο.Κ., νεαροί κυρίως την άφησαν να περάσει ανεκμετάλλευτη. Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να συγκεντρωθούν ακόμη περισσότερο στις καθημερινές προπονήσεις και αυτό γιατί οι απαιτήσεις των καιρών απαιτούν σοβαρότητα και ωριμότητα. Βέβαια για τον Α.Ο.Κ. το αποτέλεσμα στο αγώνα του κυπέλλου με τον Νέστος Χρυσούπολης θα ήταν διαφορετικό εάν ο Κώστας Ανυφαντάκης είχε στη διάθεση του, τους Γιώργο Παληγεώργο, Νίκο Λιόλιο, Γιώργο Μαργαρίτη, Τάσο Δέντσα, Φώτη Δουμάνη και Βλάση Καζάκη που δεν εκδόθηκαν τα δελτία τους, όπως και τους Νάσο Αθανασίου και Χάρη Παππά που δεν χρησιμοποιήθηκαν για προληπτικούς λόγους όπως και τον Λευτέρη Ασημάκη ο οποίος είναι άρρωστος.

     

    Σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία

    Από κει και πέρα η προετοιμασία των «Αργοντών» βρίσκεται σε εξέλιξη και συνεχίστηκε χθες με την απογευματινή προπόνηση με το μεγαλύτερο βάρος να πέφτει σε θέματα τακτικής και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών. Σε ρυθμούς προπονήσεων μπαίνει ο αμυντικός Σωκράτης Κωνσταντινίδης μετά από την απουσία ενός μήνα λόγω του ατυχήματος που είχε. Προβλήματα τραυματισμών στον Α.Ο.Κ. δεν αντιμετωπίζει ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης ενώ ο Λευτέρης Ασημάκης εξακολουθεί να είναι άρρωστος  και απουσιάζει από τις προπονήσεις. Τέλος να αναφέρουμε ότι οι ιθύνοντες του Α.Ο.Κ. βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας για τη δημιουργία ενός ακόμη φιλικού, μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο (5-6/9).

    Comments are closed.