Bookmarks

    Μπορεί να παραμένει άγνωστη η ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας όπως βέβαια και του 1ου ομίλου, αλλά στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, ο «γρίφος» της παραμονής ή όχι του Κύδων Καρλόπουλου στο ρόστερ της ομάδας απαντήθηκε.

     

    Μάλιστα η απάντηση ήταν θετική και αυτό γιατί ο έμπειρος μέσο επιθετικός θα συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο να φοράει την φανέλα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, κάτι το οποίο ήταν επιθυμία και των δύο πλευρών. Όμως την ίδια ώρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας του Δημήτρη Μαγκαφίνη αποτελεί ο έμπειρος επιθετικός Σάκης Γκόγκας, ο οποίος ήρθε το καλοκαίρι από τον Πανσερραϊκό στο Βυζάντιο. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Σάκης Γκόγκας ζήτησε από τη διοίκηση του Τούλη Τσίλογλου να μετακινηθεί στο «σμαραγδένιο» νησί και στην ομάδα της Ρόδου όπου τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του. Μάλιστα ο ίδιος στις σύντομες δηλώσεις που μας έκανε, ευχαρίστησε τόσο τον πρόεδρο του Βυζαντίου Κοκιννοχώματος, Τούλη Τσίλογλου, όσο και τον προπονητή Δημήτρη Μαγκαφίνη για την κατανόηση την οποία έδειξαν στο θέμα της μετακίνησης του, στην ομάδα της Ρόδου.

     

    Χρήσιμα συμπεράσματα για τον Δημήτρη Μαγκαφίνη

     

    Από κει και πέρα και ενώ η προετοιμασία του Βυζαντίου βρίσκεται σε εξέλιξη, ο προπονητής Δημήτρης Μαγκαφίνης μόνο χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε από το τελευταίο φιλικό που έδωσε η ομάδα του το απόγευμα της προηγούμενης Κυριακής (30/8) με αντίπαλο τον Α.Ο. ΠΕΡΑ Θεσσαλονίκης. Το Βυζάντιο έφτασε άνετα στην επικράτηση με χατ τρικ του Αποστολίδη και γενικότερα οι παίκτες που αγωνίστηκαν άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

    Comments are closed.