Bookmarks

    Ένα ακόμη δυνατό φιλικό παιχνίδι περιμένει την Τετάρτη (19/8) το απόγευμα τον Α.Ο.Κ., αφού το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει στον Εύοσμο, τον Αγροτικό Αστέρα. Μία φιλική αναμέτρηση από την οποία μόνο χρήσιμα συμπεράσματα θα βγάλει η τεχνική ηγεσία των «Αργοναυτών».

     

    Παιχνίδι το οποίο έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 6 και 15 το απόγευμα και σίγουρα παρουσιάζει ενδιαφέρον και για τις δύο πλευρές.

     

    Προβληματισμός για την αναβολή της κλήρωσης

    Την ώρα που η αναβολή της κλήρωσης του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και κατ’ επέκταση η επιβεβαίωση της ματαίωσης της έναρξης του νέου πρωταθλήματος η οποία αρχικά είχε οριστεί για τις 6 Σεπτεμβρίου, δικαιολογημένα προκαλεί τον προβληματισμό, σε όλους όσους βρίσκονται εντός των αποδυτηρίων της Καβάλας. Δικαιολογημένος μάλιστα και αυτό γιατί, όλο το πρόγραμμα της προετοιμασίας της ομάδας, σχεδιάστηκε με βάση τον ορισμό της 6ης Σεπτεμβρίου, ως η ημερομηνία που θα ξεκινούσε το νέο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Με όλα τα ατού του ο Α.Ο.Κ. στο Εύοσμο

    Πάντως εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι στο λεωφορείο που θα ταξιδέψει για την Θεσσαλονίκη, για να μεταφέρει την αποστολή του Α.Ο.Κ. για το δυνατό τεστ με την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, θα βρίσκονται όλοι οι παίκτες οι οποίοι ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας. Με απλά λόγια, ο Α.Ο.Κ. θα ταξιδέψει με όλα τα ατού του ενώ χρόνος συμμετοχής αναμένεται να δοθεί και στο επιθετικό Θανάση Κανούλα, ο οποίος τις τελευταίες δύο ημέρες συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας, όπως πρώτοι εμείς γράψαμε. Το θέμα της ανανέωσης του, παραμένει ακόμη ανοιχτό, παρά το γεγονός ότι ο επιθετικός Θανάσης Κανούλας τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της Καβάλας και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, μετά τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στην μέση, μπήκε και ο Βλάσης Καζάκης με τον Κώστα Ανυφαντάκη, να τον δίνει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα.

     

    Και μετά κύπελλο στο Χρυσοχώρι

    Πάντως οι ιθύνοντες των «Αργοναυτών» έχουν το μυαλό τους και στην πρώτη επίσημη παρουσία του Α.Ο.Κ. για τη νέα περίοδο. Και αυτό γιατί το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη την ερχόμενη Κυριακή (23/8) για την 1η φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, στις 5:15 το απόγευμα θα αντιμετωπίσει στο Χρυσοχώρι τον τοπικό Απόλλων.

    Comments are closed.