Bookmarks

    O αμυντικός – στόπερ Σωκράτης Κωνσταντινίδης, θα είναι ο αντικαταστάτης του Θωμά Γκαρακλίδη στο κέντρο της άμυνας του Α.Ο.Κ., μετά την επιλογή του δεύτερου να αναζητήσει την τύχη του στη Δόξα Δράμας, τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

     

    «Θωρακίζεται» η άμυνα

    Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μας, οι ιθύνοντες των «Αργοναυτών» προχώρησαν σε συμφωνία  με τον αμυντικό Σωκράτη Κωνσταντινίδη, από τον οποία μάλιστα απέσπασαν το «ναι» και απομένουν μόνο τα τυπικά, δηλαδή να πέσουν οι υπογραφές για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Από και πέρα βασικό στόλος είναι η απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού ακόμη και στην περίπτωση όπου ανανεώσει την συνεργασία του με τον Α.Ο.Κ. ο Ιορδανίδης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Α.Ο.Κ. ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή στον οποίο αναφερόμαστε, απομένουν μόνο τα τυπικά και το αργότερο έως τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από τη Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας. Από κει και πέρα θέμα χρόνου είναι και η απόκτηση ενός ακόμη τερματοφύλακα που θα συμπληρωθεί η 3άδα με τους Αθανασίου και Κυφωνίδη που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό τους Α.Ο.Κ..

     

    Κινήσεις για την ενίσχυση του κέντρου και της επίθεσης

    Βέβαια οι μεταγραφικές κινήσεις και οι προσπάθειες των ιθυνόντων της Καβάλας είναι σε εξέλιξη και μετά την άφιξη του Κώστα Ανυφαντάκη στην Καβάλα στις αρχές τις εβδομάδας που διανύουμε, είναι γεγονός ότι εντείνονται. Καλά πληροφορημένες πηγές μας, αναφέρουν ότι οι κινήσεις αυτές έχουν να κάνουν με την ενίσχυση του κέντρου και της επίθεσης του Α.Ο.Κ.. Ήδη έχουν γίνει κάποιες επαφές με παίκτες που αγωνίζονται στις συγκεκριμένες θέσεις, και βρίσκονται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της ομάδας με τον Α.Ο.Κ. να είναι πάρα πολύ κοντά στις αποκτήσεις τους. Μιλάμε για δύο τουλάχιστον ποδοσφαιριστές. Ο πρώτος θα είναι καθαρό 10άρι όπως λέγεται στην ποδοσφαιρική «γλώσσα», έχοντας πλούσιες αρετές στον δημιουργικό τομέα και ο δεύτερος, ένα καθαρά επιθετικός περιοχής. Πάντως εκείνο το οποίο πρέπει να τονιστεί είναι το ότι στον Α.Ο.Κ. δεν υπάρχει καμία απολύτως βιασύνη για την ολοκλήρωση του έμψυχου δυναμικού, γίνονται ιδιαίτερα προσεγμένες κινήσεις και το βασικότερο είναι ότι υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση στους κόλπους της τεχνικής ηγεσίας τόσο για τις μέχρι τώρα ανανεώσεις όσο και για τις μεταγραφές που έγιναν.

    Comments are closed.