Bookmarks

    Ξεκινάει την ερχόμενη Παρασκευή 10 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία Καβάλας  το τριήμερο τουρνουά Beach Rugby, το οποίο βέβαια θα έχει την καινοτομία πως δεν θα διεξαχθεί σε παραλία αλλά χάρη στην προσπάθεια των διοργανωτών θα έχει όλες τις συγκεκριμένες προδιαγραφές. Κι αυτό γιατί οι αγώνες θα διεξαχθούν σε άμμο στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης της Καβάλας και περιμετρικά θα υπάρχει φουσκωτό διαστάσεων 20μΧ15μ!

    Είναι αξιοσημείωτο πως τέτοια εκδήλωση γίνεται για πρώτη φορά στη Ελλάδα, χάρη στην προσπάθεια και το πείσμα των αθλητών του τμήματος Rugby του ΑΟΚ αλλά και την σημαντική στήριξη των συνδιοργανωτών: Δήμος Καβάλας, Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας  και ΤΕΙ ΑΜΘ, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το τουρνουά.

    Οι αγώνες θα διεξάγονται από τις 18:00 – 23:00 και θα είναι ανδρών και γυναικών με συμμετοχή 12 ομάδων εκ των οποίων,οι 2 θα είναι οι γυναικείες και 4 από το εξωτερικό (2 από Ρουμανία,1 από Τουρκία και 1 από Σερβία). Κάθε ομάδα θα αγωνίζεται με 4 παίκτες και ο χρόνος του κάθε αγώνα θα είναι διάρκειας 8 λεπτών (2 ημίχρονα).  Μετά από κάθε αγώνα θα υπάρχει 3λεπτο διάλειμμα στο οποίο σχολές χορού και το γυμναστήριο Genesis θα παρουσιάσουν χορευτικές επιδείξεις.
        Το τουρνουά ήδη έχει προσελκύσει πέρα από το ενδιαφέρον των ομάδων που αποδέχτηκαν να συμμετάσχουν, και κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας όπως το ΣΚΑΪ που πρόβαλλε ειδικό αφιέρωμα, και σας περιμένουμε όλους για να απολαύσετε το θέαμα, να γνωρίσετε το άθλημα  και να στηρίξετε την προσπάθεια που αν μη τι άλλο διαφημίζει και την πόλη μας.

    Comments are closed.