Bookmarks

    Δελτίο τύπου εξέδωσε σήμερα Παρασκευή (31/7) η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ., μέσα από το οποίο ανακοίνωσε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Μαργαρίτη ο οποίος ο οποίος έχει θητεία και στην Super League με την φανέλα του Άρη και του ΠΑΣ Γιάννινα ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου. Από κει και πέρα παίκτης του Α.Ο.Κ. θεωρείται και ο Νίκος Λίολιος του οποίου η επίσημε ανακοίνωση είναι θέμα χρόνου από την Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας.

     

    Ειδικότερα να σημειώσουμε ότι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Καβάλας, σήμερα Παρασκευή (31/7), γύρω στις 12 το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία του Α.Ο.Κ. και είχε συνάντηση με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Στέλιου Κατρακυλάκη κα οι δύο πλευρές αφού συμφώνησαν σε όλα και έδωσαν τα χέρια στην συνέχεια αολούθησαν επίσημες ανακοινώσεις.

     

    Το δελτίο τύπου της Διοικούσας Επιτροπής

     

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου του Α.Ο.Κ., αναφέρει τα εξής:

     

    – «Η διοικούσα επιτροπή του Α.Ο. Καβάλα στα πλαίσια της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδος μας, ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου πλάγιου αριστερού αμυντικού Μαργαρίτη Γεώργιου, ο οποίος έχει θητεία και στην Super League με την φανέλα του Άρη και του ΠΑΣ Γιάννινα ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου».

    Comments are closed.