Bookmarks

    Όπως όλα δείχνουν ο προπονητής Γιώργος Μαραντάς θα είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Καραμπετάκη στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Νέστου Χρυσούπολης, στο νέο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Ο Νίκος Καραμπετάκης, που μετά την σύμφωνη γνώμη της διοίκησης του Νέστου και μετά την πρόταση που του έγινε, ανέλαβε βοηθός του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου στον πάγκο του Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο πρωτάθλημα της Superleague. Πάντως όπως όλα δείχνουν ο Ξανθιώτης προπονητής Γιώργος Μαραντάς, που στο παρελθόν πέρασε και από τον πάγκο του Α.Ο.Κ., αναμένεται και μάλιστα άμεσα να αναλάβει τις τύχες της ομάδας του Νέστου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα διοίκηση της ομάδας της Χρυσούπολης και ο προπονητής Γιώργος Μαραντάς, θα καθίσουν την Τρίτη (7/7) στο ίδιο τραπέζι προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την έναρξη τις συνεργασίας τους.

    Συγχαρητήρια επιστολή στον Νίκο Καραμπετάκη

    Την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου νομού Καβάλας, εξέδωσε συγχαρητήρια επιστολή στον προπονητή Νίκο Καραμπετάκη, στην οποία αναφέρει τα εξής:

     

    -«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου νομού Καβάλας, εύχονται στο Νίκο Καραμπετάκη, για την ανάληψη των καθηκόντων του στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, καλή επιτυχία».

    *** Να τονίσουμε ότι ο προπονητής Νίκος Καραμπετάκης είναι Αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου νομού Καβάλας.

    Comments are closed.