Bookmarks

    Οι τραγικές στιγμές που περνάει η χώρας μας είναι λογικό ότι επηρεάζουν τα μεταγραφικά στον Α.Ο.Κ., αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι ιθύνοντες των «Αργοναυτών» κάθονται με «σταυρωμένα τα χέρια». Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται έμπρακτα από την απόκτηση του 33χρονου μεσοαμυντικού Τάσου Δέντσα, ο οποίος ότι κατά τη διάρκεια της περυσινής ποδοσφαιρικής περιόδου, αγωνίζονταν στον Εθνικό Γαζώρου.

     

     Τριμελής Επιτροπή για να μεταγραφικά

     

    Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε ότι στον Α.Ο.Κ. έχει συσταθεί μία 3μελής Επιτροπή για το θέμα των μεταγραφών και αυτή, αποτελείται από τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας Στέλιο Κατρακυλάκη, τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη και τον Γενικό Αρχηγό Λάκη Χατζηαποστολίδη. Μία Επιτροπή η οποία έχει αναλάβει να βγάλει σε πέρας, τόσο το θέμα της ανανέωσης των ποδοσφαιριστών που προέρχονται από το περυσινό έμψυχο δυναμικό της ομάδας, όσο και σε ότι έχει να κάνει με τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν αλλά και εκείνες που θα γίνουν στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε. Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα έρθει στην Καβάλα ο Κρητικός προπονητής του οποίου η άφιξη καθυστέρησε κατά κάποιες ημέρες λόγω των τραγικών και πολύ δυσάρεστων γεγονότων που περνάει η χώρα μας. Μάλιστα με την άφιξη του Κώστα Ανυφαντάκη στην Καβάλα, τα μεταγραφικά αλλά και το θέμα της ανανέωσης κάποιων παικτών από το περυσινό ρόστερ, όπως είναι οι Αμβρόσιος Παπαδόπουλος, Βιτλής, Μπάτζιος, Μπρατσιάνη, Ιορδανίδης και κάποιων άλλων θα μπει για τα καλά στην τελική ευθεία.


    Ένας παίκτης στον άξονα

     

    Από κει και πέρα ο μεταγραφικός σχεδιασμός που βρίσκεται σε εξέλιξη και κινείται επάνω σε καλά βήματα, να σημειώσουμε ότι περιλαμβάνει δύο (2) άξονες. Ο πρώτος άξονας έχει να κάνει με την ανανέωση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών που προέρχονται από το περυσινό ρόστερ και ο δεύτερος στην ενίσχυση με ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζονται στον άξονα της ομάδας. Δηλαδή βασική επιδίωξη είναι η απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ενός ακόμη αμυντικού-στόπερ, ενός παίκτη που θα ενίσχυση το χώρο της μεσαίας γραμμής με τα επιθετικά καθήκοντα που θα διαθέτει και με την απόκτηση ενός σέντερ φορ περιοχής. Στη συνέχεια και με βάση τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών που θα γίνουν αλλά και τις μεταγραφές και εφόσον διαπιστωθούν κάποια κενά, τότε η  3μελής Επιτροπή, θα εισηγηθεί στη Διοικούσα Επιτροπή των Α.Ο.Κ. την απόκτηση ενός ή δύο ακόμη παικτών, Και όλα αυτά βέβαια με πρωταγωνιστικό παράγοντα για τις μεταγραφικές κινήσεις, τον οικονομικό, με τα περιθώρια όπως είναι λογικό να είναι στενά, λόγω της οικονομικής κρίσης που υπάρχει και βέβαια με βάση τις όσες δυσάρεστες στιγμές περνάει η χώρας μας τον τελευταίο καιρό και την αβεβαιότητα να κυριαρχεί σε όλες τις κατευθύνσεις.

    Comments are closed.