Bookmarks

    Δελτίο τύπου εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Καβάλα και στο οποίο κάνει αναφορά στην φετινή πετυχημένη διοργάνωση του τουρνουά Beach Rugby που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στην πόλη μας στις 11 και 12 Ιουλίου με την συμμετοχή 9 ομάδων από την Καβάλα, την Πάτρα, τον Βόλο, την Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και το Βουκουρέστι.

     

    Παράλληλα στο σχετικό δελτίο τύπου εκφράζονται και οι ευχαριστίες σε όλους τους υποστηρικτές του τουρνουά Beach Rugby.

     

    Το δελτίο τύπου του Α.Ο. Καβάλα

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Α.Ο. Καβάλα περιλαμβάνει τα εξής:

    – «Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά Beach Rugby που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στην πόλη μας στις 11 και 12 Ιουλίου με την συμμετοχή 9 ομάδων από την Καβάλα, την Πάτρα, τον Βόλο, την Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και το Βουκουρέστι. Παρά τις αντιξοότητες και τα σοβαρά εμπόδια που παρουσιάστηκαν την τελευταία στιγμή λόγω τόσο των οικονομικών εξελίξεων όσο και της ισχυρής νεροποντής της Παρασκευής, το αποτέλεσμα κρίνεται άκρως ικανοποιητικό, με βάση και τα λεγόμενα των 100 αθλητών και των 50 συνοδών τους που έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις  για την πόλη μας και το τουρνουά αλλά και όσων Καβαλιωτών παρακολούθησαν για πρώτη φορά το συγκεκριμένο άθλημα.

    Ο Α.Ο. Καβάλα και ιδιαιτέρως τα μέλη του τμήματος Rugby ευχαριστούν θερμά για την διοργάνωση τον Δήμο Καβάλας και την Δήμαρχο κ. Τσανάκα, τους αντιδημάρχους Τεχνικών Υπηρεσιών και Παιδείας κ.Φιλιππίδη και Φιλόσογλου, αλλά και τους δημοτικούς υπαλλήλους των τεχνικών υπηρεσιών, της καθαριότητας και τους σχολικούς φύλακες όχι μόνο για την πολύτιμη στήριξη τους αλλά και για την ταχύτατη αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν την τελευταία στιγμή ελέω καιρού και τραπεζικής αργίας.

    Επίσης, ευχαριστούμε θερμά για την σημαντική βοήθεια της, την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και προσωπικά τον αντιπεριφερειάρχη κ. Θόδωρο Μαρκόπουλο που στήριξε την προσπάθεια του τμήματος Rugby από την πρώτη στιγμή. Από κει και πέρα, θεωρούμε υποχρέωση μας να ευχαριστήσουμε  το ΤΕΙ Καβάλας, το  σώμα  Εθελοντών Σαμαρειτών-Διασωστών Ν. Καβάλας, την Αυγοδιατροφική Α.Ε., το Αρτοποιείο Φελλαχίδη,  τον δημοσιογράφο Γ. Νελόπουλο, την Λέσχη Φιλάθλων αλλά και τις σχολές χορού Kavalatino, Dance Academy, καθώς επίσης και το γυμναστήριο Genesis.

    Κλείνοντας, ευχόμαστε και ελπίζουμε πως παρά τις δυσκολίες η πόλη μας και οι φορείς της θα συνεχίσουν να πηγαίνουν κόντρα στο ρεύμα με αθλητικές και πολιτιστικές διοργανώσεις που δεν συναντάς εύκολα στην υπόλοιπη Ελλάδα (όπως έγινε πρόσφατα από το Ν.Ο.Καβάλας) και θα προσελκύουμε  το ενδιαφέρον ακόμα και αθλητών από το εξωτερικό ώστε να προάγουμε τον αθλητισμό, τις ομορφιές και την αγορά του τόπου μας».

    Comments are closed.