Bookmarks

    Ο προπονητής της Καβάλας, με αρκετά μεγάλη διάθεση για δουλειά, στην πρώτη του Α.Ο.Κ, έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ και χαρακτηριστικά, δήλωσε τα εξής:

    « Είναι μέρα χαράς για όλους μας, γιατί ξεκινάμε. Μπαίνουμε και πάλι μέσα στο γήπεδο με διάθεση και πολύ όρεξη για δουλειά. Με πολύ μεγάλη πίστη, θεωρούμε ότι ο σύλλογος θα κάνει αυτό που πρέπει. Δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ και πιστεύω ότι μέσα σε μια εβδομάδα θα είμαστε έτοιμοι. Αισιοδοξούμε ότι με πολύ δουλειά και πολύ αγάπη, θα καταφέρουμε να κάνουμε πράξη αυτό που θέλει ο κόσμος. Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Αυτό όμως θα πάει παιχνίδι με παιχνίδι και με πολύ δουλειά και υπομονή. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν “χρωστούμενα”. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να δώσουμε τα πάντα, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να προσεγγίσουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με την ανάλογη σοβαρότητα και στο τέλος του πρωταθλήματος, να δούμε αυτή η ομάδα τι έχει καταφέρει. Δεν υπάρχει άλλος στόχος εκτός από το πρωτάθλημα, αλλά αυτό για να το καταφέρουμε θα πρέπει να δουλέψουμε με ταπεινότητα και πολύ υπομονή. Κατά τη διάρκεια του περυσινού πρωταθλήματος νοιώσαμε όλοι μας πολύ αγάπη από τον κόσμο και πιστεύω ότι και στο φετινό πρωτάθλημα οι καβαλιώτες φίλαθλοι, πάλι θα είναι κοντά μας. Χωρίς κόσμο δε γίνονται μεγάλες ομάδες. Και αυτό γιατί ο Α.Ο.Κ. είναι μεγάλη ομάδα και έχει πολύ κόσμο που τον αγαπάει και τον ακολουθεί. Πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα, θα έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ κατά 90% και θα ενισχυθούμε σημαντικά. Στο ρόστερ έχει πολύ έντονο το Καβαλιώτικο στοιχείο που είναι κάτι το πολύ σημαντικό και σπουδαίο. Χωρίς να χάνουμε στη δύναμη μας. Για ξένους είναι καλό να έχουν παίξει στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Αν είναι να δοκιμάσουμε ένα παιδί, φυσικά και θα το δούμε. Γενικά όμως πάντα είμαι υπέρ των ξένων που έχουν παίξει στην Ελλάδα και έχουν γρήγορη προσαρμογή».

    Οι δηλώσεις του Τάσου Δέντσα

    Στην πρώτη του Α.Ο.Κ., δηλώσεις από πλευράς των ποδοσφαιριστών έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Τάσος Δέντσας, ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ και χαρακτηριστικά, δήλωσε τα εξής:


    -«Ήρθα στον Α.Ο.Κ., σε μία πραγματικά μεγάλη ομάδα για να βοηθήσω και εγώ με την εμπειρία μου. Ότι μπορώ να κάνω και εγώ μέσα στο γήπεδο θα το κάνω με όλες μου τις δυνάμεις, για να προσφέρω στην ομάδα της Καβάλας, σε αυτή τη νέα προσπάθεια που κάνει φέτος. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να είμαστε υγιείς σε όλη τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου. Πάντως εκείνο το οποίο θέλω να τονίσω είναι το γεγονός ότι θέλουμε κοντά τον φίλαθλο κόσμο να μας βοηθήσει και αυτός όσο περισσότερο μπορεί και γίνεται. Έχουμε ένα δύσκολο έργο στη φετινή χρονιά και αυτό όλοι μας γνωρίζουμε ότι το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο και εύχομαι να πάνε όλα καλά».

    Comments are closed.