Bookmarks

    Παίκτες του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, είναι ο έμπειρος Σάκης Γκόγκας, ο αριστερός πλάγιος αμυντικός Νίκος Ασλανίδης και ο Μιχάλης Γαλακτερός από το απόγευμα της Τρίτης (14/7) και θα ενισχύσουν φέτος την προσπάθεια της ομάδας του Δημήτρη Μαγκαφίνη στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

    Οι συγκεκριμένοι τρεις ποδοσφαιριστές προέρχονται από τον Πανσερραϊκό και τον βοήθησαν να κατακτήσει την άνοδο ανεβάζοντας τον Πανσερραϊκό και πάλι στη Football League. Να σημειώσουμε ότι ο 34χρονος επιθετικός Σάκης Γκόγκας σε 24 συμμετοχές βρήκε επτά φορές τον δρόμο στα δίχτυα, με σημαντικότερη όλων αυτή στο «Ανθή Καραγιάννη» κόντρα στον ΑΟΚ, αφού με εκείνο το νικητήριο γκολ η ομάδα των Σερρών έκανε το πλέον αποφασιστικότερο βήμα ανόδου.

    Ο αριστερός φουλ μπακ Μιχάλης Γαλακτερός ήταν κι αυτός από τα βασικά στελέχη της πορείας των Σερραίων προς τη Β’ Εθνική και μέχρι πρότινος φαινόταν ότι θα παραμείνει στην ομάδα, αλλά τελικά έμεινε ελεύθερος πριν μια εβδομάδα και δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

    Όσο για τον Νίκο Ασλανίδη, πρόκειται για 22χρονο πλάγιο μεσοεπιθετικό που είχε ένα γκολ κόντρα στα Γιαννιτσά. Ήδη ανακοινώθηκε η απόκτηση του Δημήτρη Κάμπατζη από τον Άρη Ακροποτάμου και αναμένονται άμεσα νέες ανακοινώσεις για νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

    Comments are closed.