Bookmarks

    Μέρα την ημέρα όλο και περισσότερο στον Α.Ο.Κ., ανεβάζουν “στροφές” μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις με την προετοιμασία να βρίσκεται σε εξέλιξη από την προηγούμενη Δευτέρα (20/7) και να κυλάει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

    Το μυαλό είναι στις μεταγραφές

    Βέβαια την ίδια ώρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι το μυαλό των μελών της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. είναι επικεντρωμένο στο κομμάτι των μεταγραφών και της ενίσχυσης του υπάρχον έμψυχου δυναμικού. Η συνεργασία του προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη είναι καθημερινή και πολύωρη, με τον Τεχνικό Διευθυντή Στέλιο Κατρακυλάκη, με τους δύο άνδρες να περνάνε από “κόσκινο” κάποιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι προτάθηκαν και βρίσκονται στο μεταγραφικό “στόχαστρο” των “Αργοναυτών”. Όλες οι περιπτώσεις αυτές εξετάζονται με σχολαστικότητα και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην παρούσα χρονική περίοδο στην απόκτηση τουλάχιστον πέντε (5) ποδοσφαιριστών. Το βάρος μάλιστα πέφτει στην απόκηση ενός τερματοφύλακα με τις φήμες να αναφέρουν ότι ο Α.Ο.Κ. ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πρώην γκολκήπερ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Κώστα Συριτούδη, ενώ εξετάζεται και μία ακόμη περίπτωση ενός ακόμη τερματοφύλακα. Απο κει και πέρα μεγάλο βάρος έχει πέσει στην απόκτηση ενός αριστερού πλάγιου μπακ με τον Στέλιο Κατρακυλάκη όπως αναφέρουν πληροφορίες, να έχει εντοπίσει τον στόχο. Μάλιστα είναι θέμα χρόνου η απόκτηση του, αφού οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολυ καλό επίπεδο και με βάση την προσφορά που έγινε, ο παίκτης στον οποίο αναφερόμαστε δεν θα αργήσει να πει το “ναι”. Από κει και πέρα η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής και ενός επιθετικού, αποτελούν πρώτης προτεραιότητας για τους “Αργοναύτες”, με όλα αυτά να παίρνουν το δρόμο τους μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε. Γενικά να σημειώσουμε ότι διανύουμε μία σημαντική εβδομάδα για τα μεταγραφικά ζητήματα στον Α.Ο.Κ. και μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε, αναμένεται κάποια ζητήματα που παραμένουν ανοιχτά να κλείσουν με θετική κατάληξη. Τέλος και σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος του Α.Ο.Κ. να τονιστεί ότι δεν προέκυψε καμία απολύτως εξέλιξη σχετικά με το θέμα της απόκτησης του ποδοσφαιριστή Μπωτονάκη το οποίο παρουσιάζει κάποια στασιμότητα.

    Σε εξέλιξη είναι οι προπονήσεις

    Σε αγωνιστικό επίπεδο, από την προηγούμενη Δευτέρα (20/7) σε εξέλιξη είναι οι προπονήσεις στον Α.Ο.Κ με την προετοιμασία να διεξάγεται στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” και να κυλάει ομάλοτατα. Το μεγαλύτερο βάρος και έμφαση από τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη, πέφτει σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης και σε θέματα τακτικής ενώ να υπενθυμίσουμε ότι στις τελευταίες προπονήσεις λαμβάνουν μέρος και δύο Ούγγροι ποδοσφαιριστές οι οποίοι δοκιμάζονται, χωρίς μέχρι τώρα να έχουν δείξει εξαιρετικά πράγματα. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έρθουν δύο ακόμη παίκτες για να συμμετάσχουν στις δοκιμές ενώ την ερχόμενη Κυριακή (26/7) ο Α.Ο.Κ. θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι, προπονητικού χαρακτήρα με τον Πανθρακικό στο γήπεδο της Λυδίας. Μάλιστα η ομάδα της Κομοτηνής που προετοιμάζεται τις τελευταίες ημέρες σε αθλητικό κέντρο του Βώλακα, ζήτησε επίμονα από τους ιθύνοντες του Α.Ο.Κ. φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, μέσα από το οποίο ο προπονητής της ομάδας της Κομοτηνής Εμάνουελ Ρόκα να θέλει να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για τους παίκτες του, στην παρούσα χρονική περίοδο.

    Comments are closed.