Bookmarks

    Τo «νερό μπήκε στο αυλάκι» στον Α.Ο.Κ. και οι τελευταίες, πέρα για πέρα θετικότατες εξελίξεις σίγουρα έχουν δημιουργήσει κλίμα ευφορίας, στις τάξεις των καβαλιωτών φιλάθλων.

     

    Τα πράγματα με την επιρροή που ασκούν στην τοπική κοινωνία οι καβαλιώτες επαγγελματίες που μπήκαν μπροστά και ειδικότερα οι Αντώνης Αντωνίου, Κρίτων Αθανασίου, Αντώνης Κατσαμακίδης και Σωτήρης Δεληκάρης με την στήριξη του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. και των Παλαμάχων, δημιουργούν πέρα για πέρα θετική αύρα και πλέον ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά έχει ξεκινήσει. Βέβαια την ίδια ώρα θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο πέμπτος της παρέας των καβαλιωτών επαγγελματιών και ειδικότερα ο Άρης Καρύπογλου, την τελευταία στιγμή για προσωπικούς λόγους αποχώρησε από την προσπάθεια που από κοινού ξεκίνησε με τους υπολοίπους αλλά διαβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται δίπλα στον Α.Ο.Κ..

     

     Σε εξέλιξη είναι ο προγραμματισμός


    Το επόμενο βήμα είναι να μπει σε μία ρέγουλα ο προγραμματισμός της ομάδας, ο οποίος μπορούμε να θεωρήσουμε ότι έχει ξεκινήσει. Οι Αντώνης Αντωνίου, Κρίτων Αθανασίου, Αντώνης Κατσαμακίδης και Σωτήρης Δεληκάρης δείχνουν πολύ διατεθειμένοι και αποφασισμένοι να βοηθήσουν το νέο ξεκίνημα του Α.Ο.Κ. αλλά στη νέα προσπάθεια που θα γίνει δεν θα πρέπει να έχουν μόνο «συμμάχους», τη διοίκηση του Ερασιτέχνη όπως βέβαια και τους Παλαιμάχους αλλά ολόκληρη την τοπική κοινωνία. Από κει και πέρα το επόμενο βήμα, θα είναι η συγκρότηση της νέας Διοικούσας Επιτροπής της ομάδας και η οποία θα είναι 7εμής και πολύ σύντομα θα «πάρει σάρκα και οστά». Μία Διοικούσα Επιτροπή η οποία θα αποτελείται από 3 μέλη του Ερασιτέχνη, δύο καβαλιώτες επαγγελματίες και 2 Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές. Οι καβαλιώτες επιχειρηματίες Αντώνης Αντωνίου, Κρίτων Αθανασίου, εξέφρασαν την επιθυμία να μην συμμετέχουν στη νέα Διοικούσα Επιτροπή, λόγω φόρτου εργασίας ενώ επικρατέστερος για τη θέση του προέδρου της νέας Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ, είναι ο Θεόδωρος Μήτρας.

    Προπονητής παραμένει ο Κώστας Ανυφαντάκης


    Παράλληλα να σημειώσουμε ότι στο ποδοσφαιρικό τμήμα παραμένουν οι Στέλιος Κατρακυλάκης σε ρόλο Τεχνικού Διευθυντή και Λάκης Χατζηαποστολίδης σε ρόλο Γενικού Αρχηγού ενώ θα υπάρχουν και δύο Έφοροι Ποδοσφαίρου οι οποίοι θα είναι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι μάλλον θα είναι οι Μωυσής Σπανίδης και Δήμος Γιαννακίδης, ενώ ρόλο θα έχουν και οι Αχιλλέας Καρασαββίδης και Γιώργος Μαλλιαρός. Μάλιστα μία από τις πρώτες προτεραιότητες της νέας Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. είναι το θέμα του προπονητή με τον τεχνικό Κώστα Ανυφαντάκη να παραμένει στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας και βοηθό του, τον Γιώργο Γουνελά σε ρόλο γυμναστή. 

     

    Comments are closed.