Bookmarks

    Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας (www.epskavalas.gr) αναρτήθηκαν πρόσφατα όλα τα έντυπα που θα χρειαστούν οι σύλλογοι κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, για αιτήσεις μεταβολών ποδοσφαιριστών, υπεύθυνες δηλώσεις γονέων/κηδεμόνων, βεβαίωση γιατρού, κατάσταση υγείας ποδοσφαιριστών, δηλώσεις συμμετοχής σε πρωταθλήματα και Κύπελλο.

    Να σημειώσουμε το γεγονός ότι όλα τα έντυπα μπορούν οι υπεύθυνοι των ομάδων να τα εκτυπώσουν και να χρησιμοποιήσουν από τη σελίδα της Ε.Π.Σ. Καβάλας (www.epskavalas.gr). Διαφορετικά μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία της Ε.Π.Σ. Καβάλας Κατά την κατάθεση να έχουν θεωρηθεί για το γνήσιο της υπογραφής.

    1. Αίτηση μεταβολών ποδοσφαιριστή
    α) Ξενόγλωσση που αφορά αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές.
    β) Ελληνόγλωσση που αφορά Έλληνες ποδοσφαιριστές.
    Τα ανωτέρω 2 έντυπα θα τα προμηθεύονται τα σωματεία ΜΟΝΟ από την Ε.Π.Σ. Καβάλας.

    2. Υπεύθυνη δήλωση Γονέα ή Κηδεμόνα
    Α) Ξενόγλωσση, αφορά αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές.
    Β) Ελληνόγλωσση, αφορά Έλληνες ποδοσφαιριστές.

    3. Βεβαίωση Ιατρού
    Το έντυπο χρησιμοποιείται για την έκδοση δελτίου και χορηγείται από Δημόσιο φορέα ή ιδιώτη ιατρό τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές.

    4. Κατάσταση Υγείας Ποδοσφαιριστών
    Να συμπληρωθεί κατάλληλα, να κατατεθεί στην Ε.Π.Σ. Καβάλας, πριν τον αγώνα, και να γίνει χρήση του ακριβές αντιγράφου που θα παραλάβει το σωματείο από την Ένωση στον αγώνα. Σε αντίθετη περίπτωση ο διαιτητής δεν επιτρέπει τη συμμετοχή του ποδοσφαιριστή/ποδοσφαιριστών.

    5. Δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας περιόδου 2015–2016, δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ ερασιτεχνικής κατηγορίας περιόδου 2015–2016, δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας περιόδου 2015–2016.

    6. Δήλωση συμμετοχής στο Κύπελλο Ερασιτεχνών περιόδου 2015–2016».

    Comments are closed.