Bookmarks

    Με άκρα μυστικότητα, πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο (6/6) το πρωί το ραντεβού, της διοίκησης του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. με τα πρόσωπα τα οποία φέρονται να ενδιαφέρονται να αναλάβουν τη διοίκηση της ομάδας.

     

    Στο συγκριμένο ραντεβού το οποίο να τονίσουμε ότι είχε κλειστεί τις προηγούμενες ημέρες, έγινε γύρω στις 10 το πρωί και εκεί εμφανίστηκαν δύο πρόσωπα τα οποία επαγγελματικά δραστηριοποιούνται στην Αθήνα, όπως λένε κάποιες πληροφορίες και φέρονται να εκπροσωπούν συγκεκριμένη επιχείρηση η οποία θέλει να μπει στην αγορά της Καβάλας.


    Ραντεβού λιγότερο της μίας ώρας

    Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν, το ραντεβού των δύο πλευρών κράτησε λιγότερο από μία ώρα. Εκεί οι φερόμενοι ως ενδιαφερόμενοι, έκαναν ία σύντομη και επιδερμική τοποθέτηση σχετικά με τις προθέσεις τους, δεν μπήκαν σε οικονομικές λεπτομέρειες αλλά και σε λεπτομέρειες οι οποίες είχαν να κάνουν με τους όρους που έβαζε ο Ερασιτέχνης στην προκήρυξη ενδιαφέροντος που προχώρησε και στη συνέχεια δέχθηκαν κάποιες ερωτήσεις. Γενικότερα και να επαναλάβουμε ότι σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν, οι δύο πλευρές δεν μπήκαν επί της ουσίας να συζητήσουν επί της ουσίας, με το κλίμα να χαρακτηρίζετε από πλευράς κάποιων μελών της διοίκησης του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., σχετικά καλό. Πάντως οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους, για την Τρίτη (9/6), ζητώντας η μία πλευρά από την άλλη να κρατηθούν «τα στεγανά». Την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι δεν έγινε καμία απολύτως κουβέντα σχετικά με την επαγγελματική δράση των δύο προσώπων που ενδιαφέρονται για να αναλάβουν τη διοίκηση του Α.Ο.Κ., είτε γιατί δεν ρωτήθηκαν από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., είτε γιατί οι ίδιοι τους δεν ήθελαν «να ανοίξουν τα χαρτιά τους».


     Χωρίς τη Διοικούσα Επιτροπή

    Και όλα αυτά την ώρα όπου στο συγκεκριμένο ραντεβού δεν βρέθηκε η απερχόμενη Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ., όπως άλλωστε είχε συμφωνηθεί να γίνει με το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., στην τελευταία συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές, πριν λίγες ημέρες. Κάτι το οποίο προκαλεί κάποια ερωτηματικά και προκάλεσε ταυτόχρονα την δυσαρέσκεια την μελών της απερχόμενης Διοικούσας Επιτροπής της ομάδας.

    Comments are closed.