Bookmarks

    Μετά την πανηγυρική του άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία, την κατάκτηση toyΚυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, ο Νέστος Χρυσούπολης σήμερα Σάββατο (6/6) κατέκτησε και το Super Cup σε βάρος των Τρικάλων με σκορ (3-0), αναμέτρηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Αιγινίου.

     

     

    Η ομάδα του Νίκου Κραραμπετάκη που φέτος τα σάρωσε όλα, στον τελικό του Super Cup, ήταν η μεγάλη κυρίαρχος της αναμέτρησης και πέρα για πέρα δίκαια, έφτασε στην άνετη επικράτηση και στην κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου στην φετινή περίοδο. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Χασάνογλου, Στέρεφ και Κούτεφ. Μάλιστα να τονίσουμε ότι η ομάδα της Χρυσούπολης για μεγάλο χρονικό διάστημα έπαιξε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Παυλακάκη.

    Νέστος Χρυσούπολης: Καραβελίδης, Στέρεφ, Παυλακάκης , Γαμβρέλης, Σιαματάς, Παπαδάτος, Χασάνογλου (77’ Τσέκος), Μαχαιρούδης (46’ Μανούκος), Κούτεφ, Δεσύλλας, Γκατζολάρι

     

    Α.Ο. Τρίκαλα: Ντάσκας, Σκούπρας, Κουτσόπουλος (11’ Παπαευθυμίου Π.), Γιώτας, Τέλλος, Βαγγελή (68’ Μηνάς), Καμπλιώνης, Σπάσιτς (46’ Πέντσας), Σαχινίδης, Κέρι, Μοσχάκης.

     

     

    Comments are closed.