Bookmarks

    Πραγματικά, μία πιο αισιόδοξη ημέρα «γεννήθηκε» για τον Α.Ο.Κ. με τη λύση που βρέθηκε σε διοικητικό επίπεδο, αποτέλεσμα των έντονων διαβουλεύσεων των τελευταίων ημέρων και της διάθεσης κάποιων καβαλιωτών επαγγελματιών να στηρίξουν την όλη προσπάθεια.

     

    Πιο συγκεκριμένα οι καβαλιώτες επαγγελματίες Αντώνης Αντωνίου, Κρίτων Αθανασίου, Αντώνης Κατσαμακίδης, Σωτήρης Δεληκάρης και Άρης Καρύπογλου κατόπιν πολλών συζητήσεων που είχαν τις τελευταίες ημέρες, με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. και Παλαιμάχων ποδοσφαιριστές, συμφώνησαν να συγκροτήσουν μία Διοικούσα Επιτροπή, όπως πρώτη εμείς γράψαμε.

     

     7μελής Διοικούσα Επιτροπή


    Μάλιστα να σημειώσουμε ότι όλα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης (17/6), όταν στο προγραμματισμένο ραντεβού που έγινε σε ξενοδοχείο της Καβάλας, όλες οι πλευρές κάθισαν στο ίδιο τραπέζι σε μία πολύωρη συζήτηση. Εκεί μετά από ένα ιδιαίτερα ουσιαστικό διάλογο που έγινε, οι καβαλιώτες επαγγελματίες συμφώνησαν να μπούνε μπροστά σε μία προσπάθεια η οποία θα έχει την στήριξη των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και της Διοίκησης του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ.. Παράλληλα αποφασίστηκε η συγκρότηση 7μελής Διοικούσας Επιτροπής, στην οποία θα αποτελείται από 3 μέλη του Ερασιτέχνη, δύο καβαλιώτες επαγγελματίες και 2 Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές. Οι Αντώνης Αντωνίου και Κρίτων Αθανασίου δεν θέλησαν να συμμετέχουν στη νέα Διοικούσα Επιτροπή που θα συγκροτηθεί αλλά θα στηρίξουν οικονομικά την όλη προσπάθεια. Σ’ αυτήν θα συμμετέχουν οι Αντώνης Κατσαμακίδης, Σωτήρης Δεληκάρης ή ο Άρης Καρύπογλου, από πλευράς της Διοίκησης του Ερασιτέχνη, οι Θεόδωρος Μήτρας (πιθανόν να είναι ο πρόεδρος), Βασίλης Βακιρτζής και ένας εκ των Τάσου Μεταξά ή Γιώργου Λουπέλη και από πλευράς των Παλαιμάχων οι Λάκης Χατζηαποστολίδης και Αχιλλέας Καρασαββίδης ή Γιώργος Μαλλιαρός. Να τονίσουμε ότι στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας θα παραμείνει ο Στέλιος Κατρακυλάκης σε ρόλο Τεχνικού Διευθυντή όπως και ο Λάκης Χατζηαποστολίδης σε ρόλο Γενικού Αρχηγού ενώ θα υπάρχουν και δύο Έφοροι Ποδοσφαίρου οι οποίοι θα είναι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές. Το επόμενο μάλιστα 2ήμερο αναμένεται να γίνει η συγκρότηση σε σώμα της νέας Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ., θα ακολουθήσουν σχετικές ανακοινώσεις και οι μηχανές θα πάρουν μπρος.


    Προτεραιότητα το θέμα προπονητή

     

    Μάλιστα μία από τις πρώτες προτεραιότητες της νέας Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. είναι το θέμα του προπονητή με επικρατέστερο τον Κώστα Ανυφαντάκη, προκειμένου στην συνέχεια να γίνει ο «εμπλουτισμός» του έμψυχου δυναμικού της ομάδας. Την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι τρεις παίκτες οι οποίοι πέρυσι αγωνίζονταν στον Α.Ο.Κ. θα συνεχίσουν την καριέρα τους σε άλλο σύλλογο. Πιο συγκεκριμένα ο Βασίλης Γαβριηλίδης στον Πανθρακικό και οι Θωμάς Γκαρακλίδης και Κώστας Διαμαντίδης στη Δόξα Δράμας.


    Το δελτίο τύπου


    Τέλος να αναφέρουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Καβάλα, εξέδωσε δελτίο τύπου σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και στο οποίο αναφέρει τα εξής:

     

    – «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Καβάλα ανακοινώνει πως βρέθηκε λύση για την ποδοσφαιρική μας ομάδα, η οποία από σήμερα ξεκινά τον προγραμματισμό και την οργάνωση της για τη νέα χρονιά. Τις αμέσως επόμενες μέρες θα συγκροτηθεί και θα ανακοινωθεί η νέα διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ που θα απαρτίζεται από μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο.Κ., των παλαιμάχων και εκπροσώπους ομάδας Καβαλιωτών επιχειρηματιών που θα στηρίξουν οικονομικά την ομάδα μας. Η νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινά με αισιοδοξία και δυναμική, και είμαστε σίγουροι πως και ο κόσμος πρέπει και θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια γιατί μόνο όλοι μαζί ενωμένοι θα μπορέσουμε να πετύχουμε το καλύτερο για την αγαπημένη μας ομάδα».  

    Comments are closed.