Bookmarks

    Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει σε ότι έχει να κάνει με την έναρξη του παγκοσμίου πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας FINNMASTERS 2015, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας, υπό την αιγίδα του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας και με συνδιοργανωτές την Αντιπεριφέρεια και το Δήμο Καβάλας.

     

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας οι συμμετοχές φτάνουν στις 235, ξεπερνώντας τις αρχικές προσδοκίες των διοργανωτών, ενώ μαζί με τους συνοδούς των αθλητών, οι αφίξεις αναμένεται να ξεπεράσουν τις 500. Ένας αριθμός ιδιαίτερα μεγάλος. Μάλιστα σήμερα Τετάρτη (20/5) οι διοργανωτές και πιο συγκεκριμένα ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θεόδωρος Μαρκόπουλος, η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα και ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας Κώστας Κεραμυδάς παραχώρησαν συνέντευξη τύπου.

     

    «Κάναμε μια γενναία προσπάθεια»

    Μάλιστα στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου που δόθηκε σήμερα Τετάρτη (20/5) το πρωί στους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θεόδωρος Μαρκόπουλος, υπογράμμισε μεταξύ των άλλων ότι έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για την διοργάνωση ενός τόσο σημαντικού αθλητικού γεγονότος και απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο του Ν.Ο. Καβάλας Κώστα Κεραμυδά, ευχήθηκε το φετινό πρωτάθλημα FINNMASTERS να αποτελέσει εφαλτήριο για την έλευση κι άλλων μεγάλων διοργανώσεων στην Καβάλα.

    Χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θεόδωρος Μαρκόπουλος σημείωσε τα εξής:

    «Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ο Δήμος Καβάλας, κάναμε μια γενναία προσπάθεια και όλα θα είναι έτοιμα στην εντέλεια την Παρασκευή για να υποδεχθούμε τους αθλητές και τους συνοδούς τους. Θέλουμε να περάσουμε επιτυχημένα τις εξετάσεις και να πάρουμε τον καλύτερο βαθμό»


    «Ο δήμος Καβάλας άπλωσε την ομπρέλα του»

    Αναφορά στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας FINNMASTERS 2015, που θα φιλοξενηθεί στην Καβάλα έγινε κατά τη διάρκεια της συνέντευξη τύπου και από τη Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα η οποία χαρακτηριστικά σημείωσε τα εξής:

    – «Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι άνθρωποι του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας αξίζουν ένα μεγάλο ευχαριστώ κι ένα μεγάλο μπράβο. Οι καβαλιώτες αγαπάμε την θάλασσα και είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα της πόλης. Αυτή η θάλασσα θα πλημμυρίσει με τα σκάφη των διαγωνιζομένων. Ο δήμος Καβάλας άπλωσε την ομπρέλα του για την τέλεση του πρωταθλήματος και είναι ένα διάλειμμα για να το χαρούμε. Εύχομαι σε μια εβδομάδα, που θα κάνουμε τον απολογισμό του πρωταθλήματος, να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι»

    Το Σάββατο θα γίνει η τελετή

    έναρξης του FINNMASTERS

    Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας Κώστας Κεραμυδάς, στις δηλώσεις που έκανεευχαρίστησε ιδιαίτερα την περιφερειακή ενότητα Καβάλας, τον δήμο και την «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» για την συνδιοργάνωση του FINNMASTERS 2015. Χαρακτηριστικά ακούστηκε να λέει τα εξής:

    «Η πόλη της Καβάλας το 2013 κατάφερε να πάρει την διοργάνωση από μια πόλη της Ιταλίας και να γιορτάσει μαζί τα 70 χρόνια από την ίδρυση του Ν.Ο.Κ. Θέλαμε να διοργανώσουμε έναν μεγάλο ιστιοπλοϊκό αγώνα. Οι συμμετοχές των αθλητών φτάνουν τις 235 και μαζί με τους συνοδούς, για περισσότερο από μια εβδομάδα θα βρίσκονται στην πόλη μας πάνω από 500 επισκέπτες», τόνισε, μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις του ο κ. Κεραμυδάς.

    Ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας Κώστας Κεραμυδάς, υπογράμμισε ταυτόχρονα ότι υπάρχουν 70 με 80 περίπου εθελοντές και συμπλήρωσε ότι υπάρχει ανάγκη για εύρεση επιπλέον ατόμων, που θα βοηθήσουν κυρίως στην τέλεση της διοργάνωσης, κυρίως για τις πρωινές ώρες. Τέλος να αναφέρουμε, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ότι η τελετή έναρξης του παγκοσμίου πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 23 Μαΐου, ενώ αμέσως μετά θα γίνει πάρτι υποδοχής των αθλητών στο RoofGarden του ξενοδοχείου Galaxy, όπως και μια ακόμη εκδήλωση στον «Μπάτη», στις 27 Μαίου.

    Comments are closed.