Bookmarks

    Απόγευμα εξελίξεων μπορεί να χαρακτηριστεί το απόγευμα της Δευτέρας (25/5) για τον Α.Ο.Κ., αφού η μία συνεδρίαση έδινε την «σκυτάλη» στην άλλη προκειμένου να δρομολογηθούν οι καταστάσεις και να βρεθεί λύση σε διοικητικό επίπεδο.

     

    Γενικότερα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το απόγευμα της Δευτέρας  (25/5)  ήταν ένα απόγευμα συναντήσεων, συσκέψεων και ειδικότερα διαβουλεύσεων και οι εξελίξεις πλέον τρέχουν στο «στρατόπεδο» της Καβάλας.

     

    Η συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής

    Αρχικά χθες γύρω στις 6 και μισή το απόγευμα είχαμε τη συνεδρίαση των μελών της Διοικούσας Επιτροπής των «Αργοναυτών». Μία συνάντηση κατά τη διάρκεια της οποίας επί τάπητος τέθηκαν όλα τα τελευταία θέματα που άπτονται της δράσης της Επιτροπής. Συζητήθηκαν θέματα οικονομικής φύσεως, έγινε ο απολογισμός της περιόδου που έφυγε ενώ τα μέλη της, αντάλλαξαν απόψεις για το ρόλο το οποίο μπορεί να παίξει η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. στις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν και οι οποίες θα έχουν να κάνουν με το μέλλον της ομάδας. Γενικότερα έγινε ένας ιδιαίτερα εποικοδομητικός διάλογος και διατυπώθηκαν απόψεις προς το συμφέρον της ομάδας. Η συνεδρίαση έγινε μέσα σε ένα ήρεμο κλίμα και μπορεί να μην πάρθηκαν οριστικές αποφάσεις, ωστόσο η προδιάθεση που υπήρξε είχε να κάνει με το γεγονός ότι τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και βέβαια οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της που την αποτελούν στην συντριπτική πλειοψηφία είναι διατεθειμένα να συμβάλλουν στο να βρεθεί και μάλιστα το γρηγορότερο λύση σε διοικητικό επίπεδο στον Α.Ο.Κ. και να βοηθήσουν οι ίδιοι τους σε μέγιστο βαθμό.

     

     Η συνεδρίαση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ.

    Η συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. ήταν διάρκεια περίπου μίας ώρας και ακολούθησε στον ίδιο χώρο, δηλαδή στα γραφεία του Ερασιτέχνη, η συνεδρίαση του διοικητικού του, συμβουλίου. Μία συνεδρίαση όπου η εκφράστηκε η διάθεση να βρεθεί λύση, στην περίπτωση όπου βρεθεί κάποιο ή κάποια πρόσωπα για να αναλάβουν να τρέξουν την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Εκεί διατυπώθηκε η άποψη ότι επί της ουσίας μέχρι σήμερα επίσημα δεν έχει εκδηλωθεί κάποιο ενδιαφέρον και για τον λόγο αυτό του Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. αποφάσισε να επισπεύσει τις όλες διαδικασίες. Πιο συγκεκριμένα αποφασίστηκε να δοθεί στη δημοσιότητα και μάλιστα άμεσα δελτίου τύπου, μέσα από το οποίο να γίνεται γνωστό ότι μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, όποιος οι όποιοι επιθυμούν μπορούν να καταθέσουν γραπτώς τις προτάσεις τους, εκδηλώνοντας ταυτόχρονα το ενδιαφέρον τους για να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας. 

    Comments are closed.