Bookmarks

    Βαριά ήταν η «καμπάνα» που επέβαλε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας στον Κεραυνό Καλλιράχης, για όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μέσα στη Λεκάνη για την 10η αγωνιστική στο γκρουπ ανόδου του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας. Συγκεκριμένα το σωματείο της Θάσου τιμωρήθηκε με αφαίρεση 10 βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα. Αφαίρεση 5 βαθμών από το νέο πρωτάθλημα και τιμωρία της έδρας του με 4 αγωνιστικές.

     

    Αυτά μεταξύ των άλλων γίνονται γνωστά στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή και στο οποίο αναφέρονται όλες οι τελευταίες δραστηριότητες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας όπως και οι ποινές που επιβλήθηκαν στους «άτακτους».

     

    Παράλληλα στο ίδιο δελτίο τύπου υπενθυμίζουμε στα σωματεία μας που διατηρούν τμήματα υποδομής, ότι την Τρίτη 26-5-2015 θα γίνει συνάντηση με τους εκπροσώπους τους αλλά και τους προπονητές των τμημάτων αυτών προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν την χρονιά που πέρασε καθώς και ο προγραμματισμός για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Η συνάντηση θα γίνει στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Καβάλας ώρα 6:30 μμ.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

     

    1) Υπενθυμίζουμε στα σωματεία μας που διατηρούν τμήματα υποδομής, ότι την Τρίτη 26-5-2015 θα γίνει συνάντηση με τους εκπροσώπους τους αλλά και τους προπονητές των τμημάτων αυτών προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν την χρονιά που πέρασε καθώς και ο προγραμματισμός για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Η συνάντηση θα γίνει στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Καβάλας ώρα 6:30 μμ.

     

    2) Την 10-6-2015 και 11-6-2015 έρχονται στην πόλη μας οι εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου (U-19) Ελλάδας και Δανίας αντίστοιχα, προκειμένου να δώσουν δύο επίσημους φιλικούς αγώνες στις 12 και 14 -6-2015 στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη».

     

    3) Όλα τα σωματεία, υποχρεούνται να ενημερωθούν για τυχόν οφειλές τους προς την Ε.Π.Σ. Καβάλας και να τις εξοφλήσουν προκειμένου να είναι ταμειακά τακτοποιημένα ενόψει της συμμετοχής τους στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και τη συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. 

     

    4) Όσα από τα σωματεία μας ενημερώθηκαν ότι οφείλουν οικονομικούς απολογισμούς προς την Γ.Γ.Α. και δεν τακτοποίησαν την εκκρεμότητά τους αυτή, παρακαλούνται να το πράξουν άμεσα.

     

    5. Η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε τις παρακάτω ποινές:  

    Μπανίδης Γ. Πανιώνιος Ξεριά, 1 αγωνιστική.

    Παπαδόπουλος Ι. Μ.Α. Φιλίππων, 1 αγωνιστική.

    Πιπελές Ν. Κεραυνός Καλλιράχης, 1 αγωνιστική.

    Συμεωνίδης Α. Κεραυνός Καλλιράχης, 3 αγωνιστικές.

    Γεροβαγγέλης Ε. Κεραυνός Καλλιράχης, 5 αγωνιστικές.

    Σωματείο Κεραυνός Καλλιράχης, (-10) βαθμοί περίοδο 2014-15, (-5) βαθμοί περίοδο 2015-16 και τιμωρία γηπέδου 4 αγωνιστικές.

    Comments are closed.