Bookmarks

    Από όλα είχε η συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο. Καβάλα, σήμερα Παρασκευή (15/5) στους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Είχε από ενημέρωση και απολογισμό σε επίπεδο, Διοικητικό, Οικονομικό και Αγωνιστικό και βέβαια είχε και βολές κατά του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. για μη συνύπαρξη και για το θέμα της εκκαθάρισης.

     

    Βολές οι οποίες ακούστηκαν δια στόματος του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ., Σίμου Ανθουλάκη, ο οποίος πλην των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη, κ.κ. Μήτρα, Μεταξά και Δεληκάρη άφησε πολλές αιχμές στην υπόλοιπη Διοίκηση για δυσλειτουργίες στην συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών. Παράλληλα ο Σίμος Ανθουλάκης υποστήριξε ότι η εκκαθάριση της ΠΑΕ Καβάλα δεν έγινε εξ ολοκλήρου όπως υποστηρίζει ο Ερασιτέχνης Α.Ο.Κ.. και τόνισε πως μπορεί ναι μεν να εγκρίθηκε ωστόσο δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί καθότι χρειάζεται δικαστική απόφαση

     

    Χαρακτηριστικά ο ίδιος για τα θέματα αυτά ακούστηκε να λέει:

    -««Χρειάζονται λεφτά για να τελειώσει η εκκαθάριση. Δεν υπάρχει ακόμη η δικαστική απόφαση, που να αποδεικνύει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία. Ο Ερασιτέχνης Α.Ο.Κ. έχει την ευθύνη. Είχε αναφέρει ότι θα τελείωνε μέχρι τον Δεκέμβρη και δεν τα κατάφερε», ανέφερε αρχικά ο Σίμος Ανθουλάκης και συμπλήρωσε ταυτόχρονα: «Ο Ερασιτέχνης δε μας βοήθησε ούτε στο θέμα των χορηγιών, στο θέμα της οικονομικής στήριξης, αλλά ούτε και με στο γηπεδικό θέμα. Για το θέμα του οικονομικού θα μιλήσουμε σε νέα συνέντευξη Τύπου».

     

    Οι δηλώσεις του Σίμου Ανθουλάκη

     

    Αρχικά το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ., Σίμος Ανθουλάκης, ο οποίος στον Διοικητικό απολογισμό που έκανε τόνισε τα εξής:

    – «Όταν αναλάβαμε το καλοκαίρι την ομάδα, είχαμε επισημάνει ότι η προσπάθεια αυτή θα περιέχει, αγάπη-όραμα και στόχο. Βασιστήκαμε επάνω σε αυτό το τρίπτυχο. Όσο για την αγάπη, την δείξαμε τόσο πολύ όπως δείξαμε και πολύ μεράκι και ενθουσιασμό και μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτε. Για το όραμα που βάλαμε, θεωρώ ότι φτάσαμε στο μέγιστο βαθμό αφού καταφέραμε να κερδιθεί η χαμένη αξιοπιστία της ομάδας, έγινε σεβαστή από όλους τους αντιπάλους, από τους φιλάθλους και τους παράγοντες. Αυτό εμείς το νοιώσαμε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Όσο δε για στον στόχο, θέλω να σας πω ότι είχε να κάνει με τον πρωταθλητισμό. Από την αρχή της χρονιάς και μέχρι το τέλος είμασταν μέσα στον στόχο μας. Είμασταν είτε πρώτοι είτε δεύτεροι στον πίνακα της βαθμολογίας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Δυστυχώς δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας, ούτε στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ούτε στο αντίστοιχο με τον Άρη, αφού δεν αξιοποιήσαμε τις σημαντικές ευκαιρίες που χάσαμε. Άρα λοιπόν μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι όλοι από την προσπάθεια που καταβάλαμε, είμαστε ενθουσιασμένοι και ότι πετύχαμε το πετύχαμε στο μέγιστο βαθμό».

     

    Οι δηλώσεις του Λάκη Χατζηαποστολίδη

     

    Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γενικός Αρχηγός του Α.Ο.Κ. και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της ομάδας, Λάκης Χατζηαποστολίδης, ο οποίος στον οικονομικό απολογισμό που έκανε, υπογράμμισε τα εξής:

    «Όπως ξέρετε το καλοκαίρι πολύ πιεστικά δημιουργήσαμε ένα ρόστερ το οποίο έπρεπε πολύ γρήγορα να γίνει μία «οικογένεια» και κυρίως να κάνουμε καλά αποδυτήρια. Κυρίως στόχος μας ήταν να περάσουμε το μήνυμα στους παίκτες ότι ήρθαν σε μία μεγάλη ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό. Τον Αύγουστο που είχαμε ξεκινήσει είχαμε κάνει έναν οικονομικό προϋπολογισμό και λίγο πολύ τα νούμερα τα ξέρετε. Μάλιστα μέσα από το μπάτζετ που από την αρχή κάναμε, βγάλαμε την χρονιά, δεν πέσαμε έξω και γενικότερα όλα πήγα όπως αρχικά είχαμε σχεδιάσει σε ότι είχε να κάνει με τις πληρωμές των παικτών και του προσωπικού και γενικότερα τα λειτουργικά έξοδα της ομάδας. Η προσπάθεια αυτή στηρίχθηκε σε 5 κατηγορίες. Η πρώτη και η βασικότερη ήταν οι χορηγίες και από εκεί και πέρα οι διαφημίσεις του γηπέδου και των εταιριών, τα διαρκείας εισιτήρια και τα εισιτήρια στα εντός έδρας παιχνίδια που δώσαμε στο «Ανθή Καραγιάννη», τα έσοδα από κάποιες εκδηλώσεις μας και βέβαια από την έκτακτη οικονομική ενίσχυση των φιλάθλων στα τελευταία παιχνίδια και για το οποίο τους ευχαριστούμε πολύ. Εγώ προσωπικά είμαι 100% ευχαριστημένος από την προσπάθεια που ξεκινήσαμε και ολοκληρώσαμε. Μάλιστα θα ήθελα να πω ότι δεν παρασυρθήκαμε τον Ιανουάριο και δεν μεγαλώσαμε πολύ σημαντικά το ρόστερ και κατ’ επέκταση δεν αυξήσαμε τα έξοδα μας».

    Παράλληλα ο Γενικός Αρχηγός του Α.Ο.Κ. και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της ομάδας, Λάκης Χατζηαποστολίδης, ευχαρίστησε τις αρχές του τόπου για την βοήθεια του, την οποία και χαρακτήρισε πολύ σημαντική. Ευχαρίστησε τους χορηγούς που ήταν δίπλα στην προσπάθεια, τους φιλάθλους της ομάδας, τους «Γαλάζιους Αργοναύτες» και τη Λέσχη Φιλάθλων, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

     

    Οι δηλώσεις του Στέλιου Κατρακυλάκη

     

    Με την σειρά του ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας της Καβάλας Στέλιος Κατρακυλάκης ανέφερε ότι η άνοδος θα έπρεπε να διεκδικηθεί μεταξύ του ΑΟΚ και του Άρη, μιας κι οι δύο αυτές ομάδες έπαιξαν καλύτερο ποδόσφαιρο από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό, ενώ αποκάλυψε ότι οι παίκτες Βασίλης Γαβριηλίδης, Βασίλης Βιτλής, Χρήστος Μπάτζιος και Στέλιος Μπλιος παρακολουθούνται από ομάδες της Σούπερ Λίγκας, χωρίς να αποκλείει την κατάθεση ακόμη και επίσημων προτάσεων και για τους τέσσερις, ώστε να αποχωρήσουν με μεταγραφή. Παράλληλα σημείωσε ότι ο ίδιος έχει την ευθύνη για τις επιλογές που έγιναν στην επιλογή των παικτών που αποκτήθηκαν και ευχαρίστησε αρχικά τον προπονητή Γιάννη Ισπυρλίδη αλλά στη συνέχεια και το τεχνικό δίδυμο «Κώστα Ανυφαντάκη και Παναγιώτη Διακάκη» για τις υπηρεσίες τους στην ομάδα. Τέλος να τονίσουμε ότι ο Τεχνικός Διευθυντής της Καβάλα Στέλιος Κατρακυλάκης είχε διαφορετική άποψη με τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ., Σίμου Ανθουλάκη σε ότι είχε να κάνει με τις υπηρεσίες που προσέφερε ο Ερασιτέχνης Α.Ο.Κ., στην παραχώρηση του βοηθητικού,  σημειώνοντας ότι «η συνεργασία με τον Ερασιτέχνη στο θέμα της παραχώρησης του γηπεδικού ήταν οκ».

    Comments are closed.