Bookmarks

    Μετά την «τρικυμία» που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες, φαίνεται ότι η ηρεμία επιστρέφει και πάλι στο «στρατόπεδο» του Α.Ο.Κ. και αυτό γιατί όλοι οι εμπλεκόμενοι, προτίμησαν στην παρούσα χρονική περίοδο που διανύουμε να κάνουν πράξη την λαϊκή ρήση που λέει ότι: «Η σιωπή είναι χρυσός».

     

     Σε αναζήτηση καθαρής λύσης


    Άλλωστε το ζητούμενο αυτό είναι και μάλιστα σε ένα χρονικό σημείο ιδιαίτερα καθοριστικό, και στο οποίο αναζητείται καθαρή λύση στην ομάδα. Αναζητείται με απλά λόγια το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που ανήκουν στην κοινωνία της Καβάλας και τα οποία έμπρακτα θέλουν να ασχοληθούν με τα διοικητικά των «Αργοναυτών» μπαίνοντας μπροστάρηδες μίας τέτοιας κίνησης. Μάλιστα δεν αποκλείεται το γεγονός πως εάν υπάρξει ενδιαφέρον επί της ουσίας από τα πρόσωπα στα οποία αναφερόμαστε, τότε μάλλον θα ζητηθεί και η στήριξη της σημερινής Διοικούσας Επιτροπής της ομάδας. Δηλαδή θα ζητηθεί και η συνδρομή των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών. Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα από όλα επίσημα να εκφραστεί το ενδιαφέρον από τους καβαλιώτες επιχειρηματίες που θέλουν να εμπλακούν με την ομάδα και από κει και πέρα, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους. Άλλωστε είναι γνωστό και πολλές φορές έχει εκφραστεί από τα περισσότερα μέλη του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. ότι υπάρχει η οικονομική αδυναμία από η σημερινή διοίκηση του, να τρέξει την ομάδα σε ένα πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Πρέπει να ανεβάσουν ρυθμούς


    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι είναι να γίνει θα πρέπει να γίνει τάχιστα και σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να χαθεί χρόνος. Δεν υπάρχει άλλωστε κανένας απολύτως λόγος, να χαθεί πολύτιμος χρόνος όπως έγινε πέρυσι το καλοκαίρι με αποτέλεσμα να είναι όλοι το «ίδιο έργο θεατές».

     

     Την ερχόμενη εβδομάδα θα τα πούνε Ερασιτέχνης και Διοικούσα Επιτροπή

     

     Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι την ερχόμενη εβδομάδα τελικά θα γίνει το πολυπόθητοραντεβού μεταξύ του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. και της Διοικούσας Επιτροπής της ομάδας βρίσκονται, οι δύο πλευρές προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τα κακώς κείμενα, να δοθούν οι διευκρινήσεις που απαιτούνται και να λυθεί οποιαδήποτε παρεξήγηση υπάρχει.

     

     Εκλογές στον Σ.Φ.Α.Ο.Κ.


    Σε γενική Συνέλευση προχώρησαν τα μέλη του Κεντρικού Συνδέσμου του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» και εκεί αποφασίστηκε η διενέργεια εκλογών το Σάββατο (23/5) προκειμένου να εκλεγεί το νέο Διοικητικό συμβούλιο του Σ.Φ.Α.Ο.Κ.. Η τελευταία ημέρα ήταν σήμερα Πέμπτη (21/5) για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων ενώ όπως έγινε γνωστό δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές και δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη στου Συνδέσμου.

    Comments are closed.