Bookmarks

    Την παραίτηση του από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας, υπέβαλε ο Βασίλης Κυριακούδης, όπως αναφέρει στην επιστολή της οποία μας απέστειλε. Στην ίδια επιστολή, ωστόσο ο ίδιος σημειώνει ότι παραμένει στο χώρο της διαιτησίας, ως εκπαιδευτής και παρατηρητής διαιτησίας για όσο καιρό η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, θα τον επιλέγει.

     

    Η Επιστολή του Βασίλη Κυριακούδη

     

    Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής του Βασίλη Κυριακούδη είναι το εξής:

    – «Την Τρίτη 5-5-2015 υπέβαλλα την παραίτησή μου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας, όπως επιβάλλει το πρωτόκολλο και την Δευτέρα 10-5-2015 ευχαρίστησα για τη συνεργασία και αποχαιρέτησα με την ιδιότητα του αναπληρωτή προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας τους διαιτητές της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

    Με την δήλωσή μου αυτή, την οποία παρακαλώ να δημοσιεύσετε στην εφημερίδας σας, ευχαριστώ κι εσάς τους δημοσιογράφους για την άψογη συνεργασία που είχα μαζί σας.

    Έτσι μπαίνει στην κατάψυξη (για πόσο καιρό δεν γνωρίζω) ένα μεγάλο κομμάτι της διαιτητικής μου ζωής και ευχαριστώ όλους (συναδέλφους διαιτητές, παίκτες, προπονητές, παράγοντες) για τη συνεργασία που είχα μαζί τους.

    Παραμένω στο χώρο της διαιτησίας, ως εκπαιδευτής και παρατηρητής διαιτησίας για όσο καιρό η Κ.Ε.Δ. θα με επιλέγει.

    Θέλω όμως από την στήλη αυτή της εφημερίδας σας, να στείλω ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, ότι θέτω τον εαυτό μου, στη διάθεση του ποδοσφαίρου, αν και όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο, με αρχές και στόχους, με αισιοδοξία και ελπίδα, ΠΑΝΤΑ για το καλό του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου.

    Με ειλικρίνεια απευθύνομαι σε όλο το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα και διαβεβαιώνω, πως το μήνυμα αυτό δεν υποκρύπτει καμία προσωπική φιλοδοξία, παρά μόνον αγάπη για το ποδόσφαιρο και τη ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ που από μικρό παιδί υπηρέτησα».

    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

     

    Κυριακούδης Βασίλης

    Εκπαιδευτής και Παρατηρητής Διαιτησίας Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Comments are closed.